![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
.... όχι .... στο τραπέζι ...
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλημέρα!
Πρώτα από όλα παιδιά σας συγχαίρω για την μεγάλη προσπάθεια που έχετε καταβάλει για την τέλεια οργάνωση της κοπής της πίτας του forum. Είμαι σχετικά νέο μέλος και έχω ενθουσιαστεί!! θα έρθω και εγώ στην κοπή της πίτας την Κυριακή 13/2/2011 το πιο πιθανόν μόνος μου, ελπίζω με την μηχανή αν ο καιρός το επιτρέψει.
|
|
|
|||
|
|||
|
Κυριακή και εμείς με το φίλο kokkinos, 4 άτομα και 2 πιτσιρίκια
|
|
|
|||
|
|||
|
Καταρχιν μπράβο στους διοργανωτες!!!! Κατα πάσα πιθανοτητα θα ειμαι και γω στην παρεα σας για πρωτη φορα, αν και ειμαι τακτικος αναγνωστης του forum. Ανακεφαλαιονωντας θα ενημερωθούμε για την ώρα συνάντησης του Σαββατου και απο που? Εγω θα ειμαι διπλος. Ευχαριστω εκ των προταίρων
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
.... θα πρέπει να κάνεις κράτηση δωματίου ...
|
|||
|
|||
|
Αλλο ένα δίκλινο για την διανυκτλερευση του Σαββάτου
zervas |
|
|
|||
|
|||
|
SenseiG --------> προκαταβολή 50 € --------> ok!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Pavloshs και Marco polo από Κρήτη μαζί από το Σάββατο για την κοπή της πίτας.
κατέθεσα φίλε ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΕ, σήμερα 100.00€. Τα λεμε απο κοντα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 22:12 |
| Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 239 | 03-01-2010 22:07 |
| 113 ΔΩΡΑ μοίρασε το GS forum για την πίτα του 2009 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 2 | 16-02-2009 14:29 |