![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αααα...οκ... δεν το 'πιασα.... Είναι όντως δύσκολα... και πέραν της πλάκας του Χρήστου γίνονται πολλά... γι αυτό μακρια από μας...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Δοκιμή.... γιατί κάτι παίζει με το photobucket...
![]() Φαίνεται η φωτό...?? Ο Ε Ο...? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αυτή φαίνεται
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φαίνονται και οι 2 Κώστα, το Photobucket μου κάνει και μένα περίεργα σήμερα, θα φταίνε οι servers.
Όσο για τη γάτα μπορεί και να της έφυγε η μια ζωή, έχει άλλες 6, αφού είσαι εδώ και μας γράφεις Κωστή μια χαρά! Κι εμένα στην Λέσβο πριν 15 χρόνια με το Intruder διπλός πήγε να με ρίξει μια κ#λ#γατα με τάσεις αυτοκτονίας, από τότε μόλις δω γάτα ορμάω καταπάνω της κι αυτή το καταλαβαίνει και φεύγει! (υπερισχύει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης του ζώου*.. ![]() ![]() * και δεν μιλάω για τη γάτα!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο σχεδιασμός της εκδρομής - η διαδρομή - η παρέα και τα GS ΄΄ηταν όλα ΑΨΟΓΑ εγώ με το goldwing παρ'όλο το μέγεθός της ήμουν σαν την μήγα μεσ'το γάλα - συνχαρητήρια σ'όλους τους συμμετέχοντες - όσο για την γάτα πρέπει να καταλάβουν [ΟΙ ΓΑΤΕΣ] ότι δεν μπορούν να τα βάλουν με τις ΜΟΤΟ όσο και να προσπαθούν.
κώστας goldwing |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() ....κι όπως είθισται..... και λέει κι ο Πρόεδρος....
..................ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΛΕΠΙ.................................... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ..........................κι όπως πάντα μετά από ένα καλό γέυμα..... πρέπει να ακολουθεί ένα γλυκάκι...... έτσι κάναμε κι εμείς....
Μόνο που δεν το φάγαμε στην ταβέρνα.... είπαμε να το φάμε στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων.... Όπερ και εγένετω... και μετά από περίπου μιάμιση ώρα στροφών και διαδρομής μέσα σε ένα από τα πολλά ορεινά μέρη της Ελλάδος... βρεθήκαμε στα Καλάβρυτα... Η διαδρομή που ακολουθήσαμε.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Κώστα ωραία εκδρομή και άλλο κακό να μη σε βρει
|
![]() |
Tags |
αρχαία ολυμπία, μουσείο, μονοήμερη, εκδρομή, εκπαιδευτική |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αρχαία στην Κάλυμνο | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πολιτισμός | 7 | 31-07-2010 15:05 |
Μονοήμερη εκδρομή στην Λίμνη Ευβοίας και Ροβιές - Κυριακή 20 Ιουνίου | Michael Chatzilias | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 360 | 22-07-2010 22:18 |
22-23/5 Αρχαία Ολυμπία | syan | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 24 | 03-03-2010 00:08 |
Διήμερη εκδρομή στην Πάργα 13-14 Ιουνίου 2009 | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 70 | 01-07-2009 13:53 |