![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Παρέλαβα και εγώ Ευτύχη σε ευχαριστώ . ![]() Μην αρχίζεις τη κλάψα από τώρα έχεις μέλλον φύλαξε τα δάκρυα σου για αργότερα μην στερέψεις από τώρα !!! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Παρέλαβα και εγώ τις φούσκες
Είμαι ευχαριστημένος με την ποιότητα του υλικού..!! Μπράβο Ευτυχή… ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Αν και δεν είμαι στο κατάλληλο θεμα θέλω για μια ακομα φορά να ευχαριστήσω τον Ευτυχή γιατι εδώ και καιρό πάλευαμε για να υλοποίησουμε ένα πρότζεκτ που είχαμε δει σε σαιτ του εξωτερικού τελικά τα καταφέραμε σήμερα και βρεθήκαμε. Παιδιά έχει.μεγάλη υπομονή και ταλέντο μπράβο Ευτυχή,όσο για το πρότζεκτ θα το καταλάβετε στους προσεχείς καφέδες......;!!!!!
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ρε μοτο……αυτε
![]() ![]() δεν τον εδωσα εγω αλλα εσυ οποτε Ευτυχη ξερεις ποιον δεν θα φτιαχνεις από δω και περα….!!!! ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
τον βλεπω και στην εκκλησια να παιρνει παραγγελιες ...
![]() ![]()
Last edited by nivo; 16-07-2011 at 21:08. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά εγώ πήγα σήμερα να μου την αλλάξει ο Θανάσης και μου είπε πως δεν αναλαμβάνει να αλλάξει μόνο την φούσκα λόγω πιθανότητας να αποκοπεί το ball joint. Επαναλαμβάνω, λόγω επικινδυνότητος κατά την οδήγηση.
Αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια του Ευτύχη, αλλά είναι θέμα ασφάλειας. Μετά πήγα στον Παναγιωτόπουλο και μου ζήτησαν €40. Τα κονέ σας κύριε gemara σας παρακαλώ. Γνώμες? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Last edited by commander; 19-07-2011 at 22:43. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| επισκευή ball joint (?) | dtz | Τεχνικά θέματα διάφορα | 22 | 31-12-2010 12:42 |