![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω αρχισει να ανυσηχω αν δεν δω πατουσακια μια φορα τη μερα,αλλα λυπησου μας και δειχνε μας τουλαχιστον της Ειρηνης,αφου κι αυτη δεν καθεται να την βγαλεις μια φωτογραφια απειλησε την ετσι....Να μην ξεχασεις βεβαια να πας στην Κουκουβαγια για γλυκακι.Καλη συνεχεια...με ρεγουλα,πολλα φιλια και στους δυο σας.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Τον βλέπω τον Πρετεντέρη να γυρίζει ξυπόλητος!!! Θα παχύνουν τα πατουσάκια.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντα
Αλλα όχι καθαρά ![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εκτακτη ρακομελοκατανοιξη με EOD CPS & GEO_K μεχρι και πριν απο λιγο στη βεραντα στους Αρμενους Χανιων...... και απο μεθαυριο ολοι μαζι η παρεα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σετάρω το νέο iPhone, αφου μετά τη ρακομελο-ουισκο-κατάνυξη με καλούς φίλους χθες βράδυ, το παλαιο κατέληξε στις ρόδες φορτηγού μάλλον και έγινε κομμάτια (κάπου ανοικτά των Αρμένων) και επανερχομαι με χθεσινοβραδινές φωτό...
![]() ![]() Μεθάυριο θα έχουμε και ολοκαίνουριο ball joint... ![]() Δε χάνουμε το χαμόγελό μας παρ' όλα όσα μας έχουν συμβεί φέτος... αλλά έχω να πω το εξής... όποιος που@@ης ή όποια που@@να μας έχει φάει (μπορεί να είναι και ζεύγος βέβαια) τους εύχομαι να πάθουν 1000 φορές χειρότερα από αυτά που έχουμε πάθει εμείς... ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Γιωργαρε σ'ευχαριστούμε για όλα !!! Υπέροχη βραδυά... το μόνο στενάχωρο ότι ο Κυριάκος έπινε μόνο νερό και λίγο ξενέρωσα... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΚΥΡ... δεν έχω να πω τίποτα... είσαι όλα τα λεφτά!! ![]() ![]() Last edited by CPretenteriS; 16-08-2011 at 14:02. |
|
|||
|
|||
![]()
Να ευχαριστήσω το Μανόλη (Manos BMW) από το εξουσιοδοτημένο συνεργείο Μυλωνάκης για τις ενέργειές του ώστε να μου αντικατασταθεί το Ball Joint.
Την Πέμπτη το πρωί η τοποθέτησή του !! Η ανταπόκριση ήταν άμεση !! ΚΥΡ σ'ευχαριστώ και εσένα !!! Last edited by CPretenteriS; 16-08-2011 at 14:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Μια φορά είπα να δοκιμάσω νερό και θα με κάνετε ρόμπα
|
|
|||
|
|||
![]()
Νερό??????
ΙΙIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIΙΙΙΙΙιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για ρίξε μια ματιά... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- - CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() --- - CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Της έκοψε το κεφάλι και το κρατούσε περπατώντας | trimer | Κόσμος | 22 | 16-05-2011 14:56 |
Ατάκες σε τράπεζες | MARK | Χιούμορ | 10 | 07-02-2011 11:22 |
Νέος γύρος κερδοσκοπίας σε βάρος της Ελλάδας | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 18-11-2010 23:50 |
Εσεις σε ποια κατηγορια ανηκετε; | emix | Χιούμορ | 19 | 04-05-2009 00:14 |
Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες : Kανεις δε θα σε θυμαται για τις κρυφες σου σκεψεις... | skippybi | Πολιτισμός | 2 | 30-01-2009 18:26 |