![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
1. σε ζηλεύω-πεινάω και αμπελοφιλοσοφώ sorry για τη παραπάνω πρόταση-ψυχοθεραπεία, δεν είναι πρέπων να τα διαβάζεις όσο τρως ![]() 2. ας δούμε ποιός είναι ο συγγραφέας της καθοδήγησης και ποιός αναφέρεται στις παραπομπές του κειμένου της καθοδήγησης....Πάντα λοιπόν θα είναι κάποιος μεγαλόσχημος που έχει πάρει το χρίσμα του κατέχοντος τη μοναδική αλήθεια...εάν δεν έχει πάρει απ'ευθείας εντολές (πχ μαρμάρινες βλ.Μωυσή), από που αντλεί το πόνημά του ? παρθενογέννεση ??? δεν πιστεύω στη παρθενογέννεση, είμαι υπέρ της έννοιας του (+)(-) άπειρου......όλα έχουν δικαιολογημένη προέλευση και ορίζονται επακριβώς..... Η καθοδήγηση αφορά αποκλειστικά στη δικαιολόγηση καταστάσεων που υπάρχουν ή θα υπάρξουν...Με το μανδύα του αδιαμφησβήτιτου γκουρού-συγγραφέα του κειμένου, πείθεται το 98% ότι του έκαναν και τη χάρη να συναποφασίσει για ήδη λειφθήσες αποφάσεις.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
ούτε εσύ έχεις φάει για μεσημέρι εεε ????
|
|
|
|||
|
|||
|
Ναι βρε παιδί μου, αλλά αν ο στόχος ήταν η ευδαιμονία θσ είχαμε αυτοκτονήσει ή θα είχαμε μείνει στις σπηλιές να τρώιμε καρπούς. Οι πυραμίδες χτίστηκαν από τους σκλάβους, αλλά χωρίς την μελέτη και επίβλεψη των μηχανικών, άντε να φτιάχνανε κανένα μαντρί και τ' ανάπαλιν. Όμως ποιά η ανάγκη σχεδιασμού και δημιουργίας ανάλογων επιτευγμάτων;;; Δηλαδή πιστεύω πως το ανέκδοτο του ψαρά και του επιχειρηματία "και μετά θα κάααθεσαι" είναι παραπλανητικό. Άσε που δεν πιστεύω στις συνομωσίες!!!!!!!!!
Νότη μου, είμαι Μαυρίκιο, μόλις χτύπησα τα βοδινά, τις μπύρες, τα τυριά κλπ και απολαμβάνω το ρούμι μου παρά θιν πισίνα ς!!!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
yannis, μόλις (κατά δήλωσή σου) γέμισες το στομάχι με βοδινό, μπύρες και τυριά, μόλις άπλωσες το ιλαρό (λόγω επικείμενης πέψης) βλέμμα στο γαλάζιο της πισίνας, τώρα αρχίζεις και μελετάς θέματα που απασχολούν την ανθρωπότητα αιώνες τώρα...
μήπως αυτή η ακολουθία των γεγονότων απαντά στα παραπάνω ερωτήματά σου περί του ποιός δύναται να καθοδηγεί ή ακόμα και να συνομωσιολογεί ??? ![]() μήπως εάν δούλευες πιεσμένος πάνω σε ένα γραφείο, μια οικοδομή ή ένα χωράφι θα μπορούσες άραγε να μελετάς, να συνδιαλέγεσαι και να προσπαθείς να επειχηρηματολογίσεις/καθοδηγήσεις συνφορουμίτες για τα προβλήματα της ανθρώπινης ύπαρξης ??? ![]() δεν είναι σαφώς κάτι προσωπικό, χρησιμοποιώ το τυχαίο παράδειγμά σου για να επιχειρηματολογήσω...
Last edited by vpentza; 16-09-2013 at 14:39. |
|
|
|||
|
|||
|
Mαύρε μου!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Χα, χα χωρίς θαυμαστικό.
Βασίλη μου, από τις 05:00 το πρωί εχθές τρέχω. Όλη την ημέρα με επιθεώρηση πλοίου από την κλάση και στη συνέχεια έως σήμερα στις 03:00 το πρωί χωμένος σε κάτι τουνέλια σε επισκευές στο πλοίο. Στις 03:00 με πήρε ο ατζέντης για το ξενοδοχείο, επειδή έφευγε το πλοίο και αν είχε θέση στην πτήση θα πέταγα κατ' ευθείαν για Ντούρμπαν. Ευτυχώς η οικονομική άνεση κάποιων (και συμπατριωτών, όπως βλέπω) έκλεισε τις θέσεις και έτσι θα ξεκουραστώ έως αύριο το πρωί που θα ξεκινήσει "νέος γύρος συνομιλιών". Μην σε αυταπατά (της κακομοίρας '63) η στιγμή ανάπαυλας. Σύμφωνα με τους συναδέλφους και τους γνωρίζοντες, δουλεύω πολύ σκληρά, αλλά προσωπικά έχω άλλη αντίληψη για τη δουλειά, την διασκέδαση κλπ κλπ... Οι στιγμές απόλαυσης είναι παντού και πάντα, αρκεί να θέλεις να τις βρεις. Να που θυμήθηκα τον μακαρίτη τον Χρόνη Μίσσιο, στο "χαμογέλα ρε, τι σου ζητάνε"!!!! Δεν λέω με τιμά η κατάταξή μου, εκ μέρους σου στις παγκόσμιες ελίτ, όμως δυσκολεύομαι να την αποδεχτώ γιατί πήρε το μάτι μου κάτι λεμονόκουπες!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
να προσεχεις στα βαθια.....εχει σκυλοψαρα ![]() καλη συνεχεια στο μαρτυριο σου...συντροφε
|
|
|
|||
|
|||
|
ζήσε τη στιγμή γιατί όπως συμφωνήσαμε παραπάνω, είναι πολύ λίγα τα χρόνια που έχουμε για...παρεμβάσεις...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ναι καλά μην ζορίζεσαι και μην σκαλίζεις με θόρυβο το μάρμαρο και ξυπνήσει κανείς. ![]() Ευχαριστώ για τις παραινέσεις θα τις λάβω σοβαρά στ' @@@@@@, αλλά θα κρατήσω τις ευχές Κωστή μου. Να 'σαι καλά!!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ..."ανεβαίνουν" συνεχώς "πολιτικά" threads... | CPretenteriS | Μου τη δίνει που ..... | 38 | 26-05-2011 11:08 |
| Η Sony θα "κλειδώνει" τα "σπασμένα" PS3 | dagpa | Consoles - Games | 6 | 17-02-2011 16:53 |
| Τι σημαίνει "κόλαση" και τι "Παράδεισος" .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 11 | 07-07-2010 23:56 |
| "El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 00:08 |
| Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 00:53 |