![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα γίνει και αυτό όταν θα μαζευτούν όλες οι φωτογραφίες και από τα υπόλοιπα μέλη.
![]() ![]() ![]() |
|
|||||
|
|||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
......
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
......
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
.....
|
|
|||
|
|||
![]() Xanthi & frits. Στη μέση της Γέφυρας της Τατάρνας. ![]() Οροσειρά Γράμμος – Βίτσι. ![]() Staga εν΄κινήσει (με 190χλμ/ώρα στην Εγνατία). ![]() Κάρυστος. ![]() Αγ. Δημήτριος Εύβοιας. ![]() Γλύφα-Σεργούλα-Γαλαξείδι. ![]() Έρημο χωριό μετά το ’40 στο Ν. Χανίων. ![]() Χώρα Σφακίων. ![]() Χωρίς λόγια. ![]() Λίμνη Κρεμαστών. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Genie. Μοντεπουλτσιάνο Ιταλία. ![]() Μουσείο Άμστερνταμ. ![]() Ιορδανία. ![]() Βιτρίνα στην Κόρτονα. ![]() Βοημικά Δάση 2009 – Τσεχία >> Cristy (γυναίκα του syan). ![]() ![]() ![]() ![]() HAWK_46. Ορεινή Ναυπακτία 2009. ![]() Passo di Gavia – Italy 2007. ![]() Meeting Deauville – Τσεχία 2009. ![]() Nockalmstrasse 2011 - Austria. ![]() H-D in St. Wolfgang 2011 - Austria. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() dimitrisb. Φολόη ( "Μοτοβόλτες ... στο δρυόδασος της Φολόης). ![]() Φυροπόταμος Μήλου. ![]() Μυλοπόταμος στο "Βουνό των Κενταύρων" (Πήλιο). ![]() RIDE 09 136 : Βόλτες με τις ... πιο μεγάλες "κυρίες"! MOTO GUZZI V50 II (mod.1979) και στο βάθος R80GS DAKAR (1981 ?). ![]() Χωμάτινες "καταστάσεις" στο Σοφικό με την κούκλα! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Αυτές για την ώρα περιμένοντας και τα άλλα παιδιά να μου στείλουν τις φωτογραφίες τους. ![]() ![]() ![]() Για τυχών αστοχία στα ΠΜ που έχω αποστείλει σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στην έκθεση για να μου στείλουν τις φωτογραφίες μέσω e Mail και δεν μου έχουν στείλει τις δικές τους ακόμα το παραθέτω και εδώ. ![]() ![]() ![]() dimitristade@yahoo.gr Κάποιοι φίλοι μου έστειλαν φωτογραφίες για να τις ανεβάσω αλλά δεν είχαν συμμετοχή στην έκθεση,αυτές θα ανεβούν όταν ολοκληρωθεί όλη η λίστα από τα μέλη πού έλαβαν συμμετοχή στο Σοφικό. ![]() ![]() ![]() Οι συμμετοχές. 1) adventure......................5 2) Nordkapp.......................5 3) ARGI.............................5 4) Yns...............................5 5) Markas..........................5 6) Tattoopanther..................5 7) evan400f........................5 8) gemara..........................5 9) Magelanos......................5 10) gandreas......................4 11) barakos Yiannis..............5 12) LakisGS........................5 13) dimitrisb.......................5 14) Vagelis Gar....................5 15) donnatella.....................5 16) Genie...........................5 17) gsmaniac......................5 18) Xanthi..........................5 19) frits.............................5 20) z atomic.......................5 21) HAWK 46......................5 22) siraxanz.......................5 23) danaos.........................5 24) socratis........................5 25) mody gr.......................5 Τα παιδιά που έχω με κόκκινο χρώμα μου έχουν αποστείλει μέσω e Mail τις φωτογραφίες τους. Σε αναμονή και των υπολοίπων λοιπόν!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μητσακο ......το έχω αμελησει
![]() Θα φρόντισω αύριο..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Να είσαι καλά Κωστή.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Έκθεση μαθητή περί δημοκρατίας | alfred69 | Πολιτισμός | 9 | 28-12-2011 11:20 |
Έκθεση Vespa στην Αθήνα | ming | Άλλες εταιρίες | 14 | 31-10-2011 21:32 |
Έκθεση Τρόικας | ckk | Επικαιρότητα | 13 | 21-10-2011 13:56 |
Έκθεση Ζωγραφικής Crazy artist | crazy artist | Πολιτισμός | 20 | 28-05-2011 02:03 |
Μαθητικη Έκθεση | Alext | Χιούμορ | 0 | 28-09-2009 23:40 |