![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Στη βάση μας κι εμείς...
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια και η φτώχια δεν ταιριάζει σ'ένα τόσο πλούσιο, σε στροφές, εικόνες, φίλους, εμπειρίες, φαγητά, ποτά, πειράγματα, γέλια κλπ κλπ ταξίδι.. Χαρά μας, που γνωρίσαμε καινούργιους φίλους! Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ΌΛΟΥΣ.. Καλή επιστροφή και καλή αντάμωση σύντομα! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά, πλάκα μου κάνετε! Όλο τις ίδιες φωτο, γύρω από ένα τραπέζι ποστάρετε;;; Καμμιά τοπίο και ιαματικών θα δούμε; Περιμένουμε φωτογραφίες!!!
Πάει, όπως το πάμε, θα μας αλλάξουν το όνομα σε ΜΜforum (Μάσα-Μπούκα) ![]() Μπράβο ρε παλληκάρια, και σε άλλα με υγείαν. (και μην ξεχνιόμαστε, φωτο!!!) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και εμεις στην βαση μας ολα οκ.
Ετοιμασιες για Βολο τωρα...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από ένα 24ωρο, βαγονάτο, τραινάτο, BMWδέτο και αρκετά γεμάτο . . . στην έδρα μου κι εγώ . . . με πονοκέφαλο από τη φασαρία του δικύλινδρου rotax, αλλά ασύγκριτη αίσθηση σε γκάζι και στροφές. (vs χαλαsaki)
![]() Το καλύτερο απ' όλα, τα φιλαράκια μου που με κάποια από αυτά καιρό δεν ταίριαζε για να βρεθούμε. ![]() Καλή ξεκούραση σε όλους και με το καλό να ξεπεράσουμε τα όποια προβλήματα μας δημιουργούν οι "########", για να μπορούμε ν' ανταμώνουμε συχνότερα. ΥΓ: Πάω να πάρω μια χούφτα παυσίπονα . . . χαρά στο κουράγιο σας 800άριδες. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αρκάδες οίκαδε !
Λεπτομερώς, εν ευθέτω ... Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και ο tsitsos μετα της Ειρηνης σπιτι, αλλα οχι στεγνος, αφου πηγαμε για βραδυνο μπανιο με τον tolhs.
![]() χαρηκα που βρεθηκαμε με ολους τους φιλους, αν και μερικοι τα μασησανε λιγο τα λογια τους ![]() ![]() ![]() η εκπληξη απο τα βορεια πανω σε μαμα μηχανακι ολα τα λεφτα. καλη ανταμωση, γιατι εχουμε μερικα θεματα ανοιχτα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και τα πουλια
γυρισανε στο κλουβακι τους. αργυρη μπραβο σε ολα και ενα μεγαλο ευχαριστω για ολα αυτα που εκανες για εμας φιλαρακι ηταν ολα υπεροχα χαρηκα πολυ που γνωρισα καινουργια παιδια αερικο, τσιτσο, νιβαμ,αλεξ και αλλους που δεν μου ερχονται τωρα αλλα τα χαρουμενα προσωπα τους τα εχω μεσα στο μυαλο μου σαν φωτογραφιες νικολακι απο θεσσαλονικη φιλαρακι το πεπρωμενο σου ειναι bmw ομορφαντρα!!!!!!!!!μου να ειμαστε ολοι καλα με υγεια και σε αλλα περισσοτερα και μεγαλυτερα καλο βραδυ σε ολους |
![]() |
|
|