![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Νησάκι στη Φινλανδία
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ξάδελφε χάρισέ το μου να ψέλνω όλη την ημέρα χωρίς να ενοχλώ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Σκίζει η φωτό σου Γιώργη ... ![]() Αλλά καλό θα ήταν, να κρατάγαμε αυτό το νήμα για φωτογραφίες ημέρας ... Κάτι δλδ που επισκευτήκαμε live ή κάτι που μας τράβηξε την προσοχή τώρα ... ή σήμερα ... ![]() Για όμορφες ΚΑΙ εντυπωσιακές φωτογραφίες, υπάρχουν άλλα νήματα, εξίσου ενδιαφέροντα κ με εξίσου μεγάλη επισκεψιμότητα ... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα!
![]() Σχεδιαση επι τοπου για τα Ασφαλτινα Ελληνικα Βουνα 2. Σπιθαμη προς σπιθαμη στο Ανατολικο Ζαγορι. Γιατι εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτη τη διαδρομη αν δεν κανω λαθος την εχω κανει και ειναι φοβερη βεβαια την εκανα χειμωνα αλλα ειναι ολα τα λεφτα ! απο βοβουσα προς μπαλντουνα αν δεν κανω λαθος .....ο πηχης ανεβαινει παρα πολυ ψηλα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Παναχαϊκό όρος! Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο παιδες πολυ ομορφες φωτο...
![]() |
![]() |
|
|