![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ας μην δώσουμε άλλη συνέχεια από δω μέσα,όχι τίποτα άλλο....δεν θέλω να νευριάζω πίσω από ένα κινητό η υπολογιστή...από κοντά έχει άλλη γλύκα
![]() Στις αγγελίες λέμε... Εδώ σχολιάζουμε για άλλο θέμα,δεν αναφερόμαστε προσωπικά... Δόξα το Θεό δεν γεννήθηκα δημόσιος υπάλληλος,αν ήμουν βέβαια ποιος ξέρει...θα χα κάνει το κολάι μου κι εγώ... Πισινές,σκαφακια,συνέχεια τραπέζια και δε μαζευόμαστε...πού τέτοια τύχη όμως... Η φαμίλια μου ευτυχώς ούτε βάφτηκε ούτε και πρόκειται να γίνει και κάτι τέτοιο...δεν σταθήκαμε στα τάματα και να προσκυνάμε...μάθαμε αλλιώς... Send from my Lg Optimus G Beast Last edited by taksidiotis; 17-06-2013 at 18:59. |
|
|||
|
|||
![]()
καλά ρε πάλι μαλώνετε.,.,.,
![]() ![]() Το Jungle Report συμπαρίσταται στον τίμιο αγώνα του Αντώνη Σαμαρά ενάντια στα λαμόγια με τους μεγάλους μισθούς της ΕΡΤ. Ματίνα Ρίτσα. Ειδική σύμβουλος για θέματα... επικοινωνίας... Υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια, λαμπρό μέλος της γαλάζιας “στρατιάς συμβούλων” στην ΕΡΤ. Δεν έχει περάσει ούτε από έξω από το κτήριο της ΕΡΤ. Μισθός 3.500 χιλιάδες ευρώ. ![]() .,.,παίζουν κιάλλοι να βάλω.,.,.,, ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις για σήμα το σήμα των ανώνυμους που ειναι κατα του κλεισίματος της ΕΡΤ
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Τώρα ψάχνω στο σκοτεινό παρελθόν μου εάν έχω τίποτα πισίνες, σκαφάκια, τραπεζώματα σε "ειδικούς" . . . αλλά αυτό που με αγχώνει περισσότερο, θέλω να μάθω εάν είμαι προσκυνημένος. ![]() Άιντε γα ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μην πειράζετε τον γίγαντα.