![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλα με συμμετεχοντα τον κομμαντερ τι περιμενετε.......
εγω στην θεση σας θα φορουσα τσιγκινο σλιπακι..... ![]() ![]() ![]() ![]() το ωραιο ειναι οτι θα σας πει να κανετε και παρελαση ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
θα σε σενιαρω αλλου εσενα ......
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τα σιγανα ποταμακια να φοβαστε!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μαζευτείτε... γιατί καλύτερα το μάτι παρά το όνομα λέει η λαϊκή σοφία
![]() Νεώτερα: Σε χθεσινή αυτοψία της περιοχής, ενημερώνω ότι, σε απόσταση 300 μέτρα από το σημείο υπάρχει μικρό συγκρότημα 6 οικίσκων-ξενώνας. Βρήκα την ιδιοκτήτρια κ με ενημέρωσε ότι χρεώνει 40 ευρω την βραδιά, τον κάθε οικίσκο χωρίς περιορισμο ατόμων. Κοιμίζει από ένα μέχρι 4 άτομα! Μιά καλή ευκαιρία για όσους αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα η υπαίθρια διαβίωση, για να συμμετάσχουν σε αυτή την εκδρομή του gsforum.gr ![]() . Last edited by siraxanz; 25-09-2013 at 14:27. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ξερουμε τι διαθετει μεσα ο οικισκος? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μέχρι και κουζινακι και πιατα ποτηρια πετσετες κουβερτες σεντόνια ... Αλλά οργανωθείτε να κλείσετε γιατί δεν ξέρω διαθεσιμότητα.. Όποιος είναι έτοιμος με το παρεάκι του ας στείλει πμ να του δώσω τηλέφωνα |
|
|||
|
|||
![]()
μου ειναι πολυ ενδιαφερον!!!
για το γερικο πλεον κορμι μου!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το δικο μου μπορει να μην ειναι γερικο....αλλα δεν χανει με τιποτα την ευκαιρια να σε γλεντησει ενα βραδυ!
μαζι σου! ![]() |
![]() |
|
|