![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το σκέφτηκα και τους πήρα, δεν απαντούσαν όμως. Η Σταματία μου λέει ότι κάνουν διακοπές του μέλιτος στο Ξηροβούνι, που είναι μεταξύ Ριζοβούνι και Κορφοβούνι....
![]() Θα σας σκίσω όταν σας ξαναδώ.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε μπας και έχουν πάει στην Ιρλανδία και από το πολύ σεξ ζωντάνεψε το ηφαίστειο;
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ισλανδία Νίκο, το ηφαίστειο είναι Ισλανδία φίλε μου....
Έχεις δίκιο για το σεξ όμως... Ο μικρός ήταν της εκκλησίας και περίμενε να παντρευτεί πρώτα... Τα είχε παίξει η μικρή μέχρι να γίνει ο γάμος...την είχε στο περίμενε... Κανείς δεν έχει μάθει νέα τους από το Ξηροβούνι ακόμα...φαντάσου τί έγινε στο Ξηροβούνι...του Ξηροβουνίου... |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι του ξηροβουνιου , του ηφαιστειου το καγκελο
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παίδες!
Ανακοίνωση για την εκδρομή μας στο Ταίναρο το ΣΚ: ________________________________________________ Όσον αφορά εσάς που αναχωρούν την Παρασκευή, δίνουμε ραντεβού το Σάββατο το μεσημέρι, ή όποτε εμείς φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας στον Γερολιμένα. Θα έχω τα τηλέφωνα όλων σας μαζί μου, γι αυτό σας παρακαλώ κάνετε update με τα σωστά σας τηλέφωνα στο Profile σας στο Forum. Όσον αφορά εμας που αναχωρούμε το Σάββατο, δίνουμε ραντεβού το Σάββατο το πρωί στις 8 στο βενζινάδικο της Aegean μετά τα διόδια της Ελευσίνας. Να είστε όλοι όμορφοι και γυαλισμένοι και τα λέμε από κοντά αύριο στον καφέ μας!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πρώτον: Το ηφαίστειο είναι στην Ισλανδία και το όνομά του είναι από τον παγετώνα, στην κορυφή του οποίου είναι το ηφαίστειο και λέγεται "Εϊγιαφιατλαγιοκούλ" ![]() Την Τετάρτη θα σας ρωτήσω πως το λένε!! Δεύτερον: Μετά ωρίμου σκέψεως εμείς (σύζυγος και εγώ) λέμε να μην ακολουθήσουμε στην εκδρομή στο Ταίναρο, αλλά να προτιμήσουμε έναν άλλον προορισμό, πιο διαφημισμένο και πιο επίκαιρο. ![]() Λέγεται μάλιστα ότι στο ίδιο μέρος είναι σε ξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για ένα γαμπρό και μία νύφη, στην ευρύτερη περιοχή κάπου μεταξύ... Ριζοβουνίου και Ξηροβουνίου!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στέλιο, εμείς μετά τον γάμο βάζουμε μπροστά και χτίζουμε τρίπατη κατοικία λίγο έξω από το Ξηροβούνι, στο Βραχοβούνι, και το πρωί με την αυγή φαίνεται και το Ριζοβούνι από την ταράτσα, το άλλο jet set μέρος της ευρύτερης ζώνης.
Ανοίκουν στην κοινότητα Περδικοβουνίου με πρωτεύουσα το Αλεποβούνι (σοβαρολογώ), 4 χλμ από το Ξηροβούνι, 7 από το Ριζοβούνι και 14 από το Κορφοβούνι. Μέσα στο Κορφοβούνι, στην καρδιά της πόλης, μπορείτε να φάτε την τοπική Κορφοβουνιάτικη μπογάτσα, μονάχα μην πάτε ώρες αιχμής γιατί δεν θα βρείτε να παρκάρετε.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Πεμπτη 15 Απριλίου 2010 !!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 68 | 16-04-2010 06:17 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τεταρτη 14 Απριλίου 2010 !!! | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 64 | 15-04-2010 07:17 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Τρίτη 13 Απριλίου 2010 !!! | EOD-K9 | Μια καλημέρα είναι αυτή | 84 | 14-04-2010 03:26 |
Καλημέρες, καλησπέρες & καληνύχτες - Δευτέρα 12 Απριλίου 2010 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μια καλημέρα είναι αυτή | 143 | 13-04-2010 04:55 |