![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ξέρουμε καλό μου παιδί. . . Ξέρουμε ![]() YouTube - Vegos - sfaliares |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εσένα σε τοποθέτησα στη θέση του Χατζηχρήστου και το Μιχαλιό στη θέση του Βέγγου, έτσι για να βγάλεις το άχτι σου, αθώο και αδικημένο μου αγοράκι. . .
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καταφθάνουν φώτος.... ζεστές ζεστές..... μείνετε συντονισμένοι...!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Συνεχίζεται...... μη φύγει κανείς... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Συνεχίζεται..... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Συνεχίζονται οι φώτος...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πως φαίνεται τώρα που τις βλέπω από τον καναπέ, με την τηλεόραση μπροστά, και πως πραγματικά ήταν εκεί μέσα στις αρκούδες....
Μπράβο ρε Κωστή, έκανες τρομερή δουλειά με το φωτογραφικό μας υλικό. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μονοήμερη εξόρμηση στη Κέα (Τζιά) 20.02.2010 | aeriko | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 47 | 23-02-2010 12:10 |
Ιωάννινα - ένα ωραίο οδοιπορικό !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 8 | 15-02-2010 12:29 |
Εκδρομή στα Ιωάννινα - 18,19,20/9. | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 107 | 12-02-2010 14:42 |
Φωτογραφίες από τα Σύβοτα | Michael Chatzilias | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 26-10-2009 20:11 |
Για σας είμαι ο Νίκος από τα Ιωάννινα. | Nick | Καλώς ήλθατε | 20 | 18-01-2009 13:12 |