![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΟΚ το αλλάζω σε νυφίτσες και κουνάβια. (όχι δεν εννοώ τις μηχανές σας - μάλλον) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() 2) Επισης το Βαραντερο δεν μου αρεσε ουτε το λατρεψα εγω προσωπικα ![]() 3) Οπως προειπα ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια για τις μυγες ![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν καταλαβα ποτε μα ποτε την κοντρα και την συγκριση μεταξυ βαραντερο και GS...ειναι δυο διαφορετικα μηχανακια δυο διαφορετικες τεχνολογιες και δυο διαφορετικες ΤΙΜΕΣ...ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ δεν το καταλαβαινω
οοσσσο για το αν πανε και τα δυο χωμα και σε αυτο το φορουμ αλλα και σε αλλα εχει ανθρωπους (οδηγους με α.......α)που τα πανε και τα κανουν να φαινονται εντουρακια ...αλλα εχει και αλλους που τα εχουν και τα πλενουν μονο απλα για να λενε οτι εχουν BMW H VARADERO.... |
|
|||
|
|||
![]()
Το μόνο που τις συνδέει είναι το ότι λέγοντέ και οι 2 on/off,στο θέμα τεχνολογίας όντως είναι διαφορετικές μηχανές.
Τώρα για το πως πάνε στο χώμα?ok αμα ο οδηγός πούμε ότι το χει μπορεί να τις πάει καλά....δεν είναι και MOTO cross βέβαια.μιλάμε για μηχανές με κάποιο σοβαρό βάρος. Όπως και να χει είμαι περίεργος να δω το νεο όχημα της Honda. send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
σωστά τα λες
όταν όμως είσαι στο GS forum δεν μπορείς να πεις ότι εκεί που καθόμαστε και λέμε για τις GS μας, μας καίει και μας κόφτει να θάψουμε το (θαμμένο από μόνο του - συγνώμη) varadero αντιθέτως κάτσε ψάξε posts συγκεκριμένων ανθρώπων που ήρθαν εδώ επί τούτου (άλλοι με πέπλο μεγάλης τεχνογνωσίας, άλλη με πέπλο χιούμορ κλπ.) εγώ είμαι από τους περίεργους που δεν "απλώς προσπερνούν" ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το βαραντερο εκανε τον κυκλο του, απο τα τελη του 90 παραγετε με αμειοτους ρυθμους, ηταν μια μεγαλη επιτυχια της χοντα, ο σχεδιασμος, η γενικη φιλοσοφια του προτζεκτ... τελος ομως... το βαραντερο χαραξε εναν δρομο που ευτυχος και αλλοι ακολουθησαν, η BMW η yamaha κα... μπραβο της χοντας για την ιδεα της... μπραβο ομως και για τις αλλες που πραγματικα στηριξαν αυτη την ομορφη κατηγορια που για εμενα αντιπροσωπευει τους σοβαρους και ισως λιγο περιπετιοδης οδηγους.... με αρεσει το gs αλλα μην ξεχναμε οτι ειναι 10 σχεδον χρονια ποιο νεο ! ! εγω ημουν ο πρωτος που ειπα οτι οι βλαβες δεν ειναι μονο θεμα μηχανης και κατασκευαστη, κατα κυριο λογο ειναι και ο χρηστης, η κλιτσα δεν γινεται τιμονι ρε ! ! ! φιλος μου διαλυσε το gs οταν εμαθε οτι πρεπει να κοιταει τα λαδια ! ! ! ! το εκαψε... ηταν η πρωτη του μεγαλη μηχανη,,, ασχετος... ε δεν φταιει η bmw γιαυτο... φυσικα η bmw φταιει σε θεματα αξονα κτλ... αλλα αυτο ειανι αλλη ιστορια τωρα παμε μπροστα... ανταγωνισμος φερνει μονο καλα κατι που δεν ειχαμε ποτε στην ελλαδα και ετσι φαληρισαμε... ευτυχος εχουν ολοι οι σοβαροι κατασκευαστες... δειτε το τενερε 1200 ομορφο για καπιους για αλλους κατασχημο δειτε το μουλτι... μια απο τα ιδια... ας δουμε και τη χοντα, ας την φερθουμε με λιγο επιεικια διοτι αυτη χαραξε το δρομο, ισως να κανει παπαρια... ισως να φερει νεο και καλο και αξιοπιστο μηχανημα.. και να σας αρεσει και εσας μια ημερα και να το παρετε μην καταδικαζεται εκ των προτερων, ειναι κριμα... χιλιαδες κοσμος δουλεψε για αυτο το μηχανιμα, ειμαι μηχανολογος και ξερω ποσο δουλεια θελουν τα νεα προϊοντα... και προπαντων μερακι οι ανθρωποι της χοντα εχουμε μερακι, μακαρι να ειχαν περισοτερο παθος και να μας εδειαναν κατι περισοτερο σε αλογα και ποιοτητα... μην λογομαχιτε αδικα με το καθε μηχανιμα δεν ειναι η προεκταση του γενετικου μας οργανου..... εμενα αν δεν με αρεσει το νεο ντερο, θα παρω gs αλλα κατι θα παρω. δεν θα κατηγορισω το ντερο, τωρα που εχω 80 000 ολα χωρις βλαβες και φυσικα σε δρομους δυσκολους... ας σεβαστουμε ολοι ενα μηχανημα που ταξιδεψε τοσο κοσμο.... αντε θα σας πω και μια ιστορια για ενα gs του 39 σε ενα νεο θεμα... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ολοι οι ασχετοι εκφερουν αποψη για τα παντα... ![]() ω!και με τι σιγουρια! ![]() Απόσπασμα:
![]() ποιος το λεει μοτοσυκλετα? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν φταιει ομως το μηχανημα... φταιει αυτος που ειανι ασχετος με το συγκεκριμενο μηχανημα... |
|
|||
|
|||
![]()
Το Varadero ΔΕΝ είναι On-Off, και ποτέ δεν ήταν. Το Varadero ανήκει στην κατηγορία Big Trallie (ή όπως αλλιώς γράφεται)(που σημαίνει ότι μπορεί να πάει σε χωματόδρομο, ΟΧΙ χώμα - έχει διαφορά), και η αστειότατη αντιπαράθεση που έχετε δημιουργήσει εδώ μέσα δεν αφορά μοτοσυκλέτες ίδιας κατηγορίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος -αν έχει τα χέρια- να το πάει στο χώμα, αλλά ούτε ο οδηγός ούτε το Varadero "νιώθουν" "σπίτι" τους.
Το GS, πλησιάζει την κατηγορία On-Off, αλλά και πάλι δεν είναι καθαρό On-Off, όμως όντως έχει χωμάτινες ικανότητες - πάει χώμα άνετα. Παντού αλλού το GS θεωρείται adventure bike, και καθαρό On-Off μεγάλου κυβισμού είναι μόνο το ΚΤΜ. Και για όσους λένε ότι εδώ είναι το GSForum (το έχω πει πολλάκις και εγώ), συμπαθάτε με και ρίξτε μια ματιά στον τίτλο του θέματος ![]() Εξ άλλου το έχουμε πεί, το Cross-Tourer έχει ρόδες.....αρα? Είναι καθαρή αντιγραφή του GS (sorry δεν άντεξα ![]() Last edited by gepol; 15-09-2011 at 21:03. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μηπως λεω μηπως οτι δεν φτανη η αλεπου τα κανη κρεμασταργια ? |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΔΟΚΙΑ ΣΕ ROCK ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΙΤΕ ΤΟ | MARK | Αστεία Video | 1 | 08-09-2010 09:19 |
''ΣΤΑ ΟΠΛΑ'' ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ | MARK | Ελλάδα | 12 | 07-05-2010 16:00 |
ΤΡΟΧΑΙΑ-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΗΡΓΗΣΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Διάφορα | 5 | 10-02-2010 11:40 |
''ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ''(ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ) | MARK | Υγεία | 3 | 06-02-2010 15:49 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΛΑΣΠΩΣΑΜΕ | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 8 | 10-11-2009 20:39 |