GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Άλλες εταιρίες

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 15-09-2011, 17:16
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: ΤΟ VARADERO ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Για να το ξέρεις επειδή απο επαρχία είσαι λίγο άσχετος.

Στα βουνά δεν υπάρχουν ποντίκια. Μόνο στις πόλεις στους υπονόμους....

Τέλος για σήμερα.........................
Καλή πληρωμένη απάντηση το παραδέχομαι.

ΟΚ το αλλάζω σε νυφίτσες και κουνάβια.
(όχι δεν εννοώ τις μηχανές σας - μάλλον)
Reply With Quote
Παλιό 15-09-2011, 17:45
jmar Ο/Η jmar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200 GS '09

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ltsiorak Εμφάνιση μηνυμάτων
και τι με λετε τωρα ρε? 650 ευρω το πληρωσε το παλικαρι στον τρικαλιωτη ενα καπακι μαγνισιου που με πτωση με 20 χαω σε νεροφαγωμα του εσπασε σαν πρασο, λετε να μην πονεσε? εγω τον πηγα να το παρει...

οσο αφορα το βαραντερο

......εφτασε στα ακρα του κοσμου, λατρευτικε, μας αρεσε, την λατρευουμε ... ΤΕΛΟΣ

κανανε οι μυγες #### και χεσανε τον κοσμο ολον.....
1) Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια!!! Το καπακι κανει 200-250 ευρω αν θες να σου δωσω τηλ να ρωτησεις...τωρα γιατι του πηρε τοσα ο Τρικαλιωτης δε γνωριζω

2) Επισης το Βαραντερο δεν μου αρεσε ουτε το λατρεψα εγω προσωπικα

3) Οπως προειπα ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια για τις μυγες

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ltsiorak Εμφάνιση μηνυμάτων
sorry φιλος, ζητω συγνωμη, αλλα εχω εδω τους gs αδες ακι με επρηξαν και αυτοι....
4) δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα εισαι στο gsforum
Reply With Quote
Παλιό 15-09-2011, 18:04
ilias vara Ο/Η ilias vara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: θεσσαλονικη-ΣΕΡΡΕΣ
Μoto: varadero mk3

δεν καταλαβα ποτε μα ποτε την κοντρα και την συγκριση μεταξυ βαραντερο και GS...ειναι δυο διαφορετικα μηχανακια δυο διαφορετικες τεχνολογιες και δυο διαφορετικες ΤΙΜΕΣ...ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΤΡΟ ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ δεν το καταλαβαινω

οοσσσο για το αν πανε και τα δυο χωμα και σε αυτο το φορουμ αλλα και σε αλλα εχει ανθρωπους (οδηγους με α.......α)που τα πανε και τα κανουν να φαινονται εντουρακια ...αλλα εχει και αλλους που τα εχουν και τα πλενουν μονο απλα για να λενε οτι εχουν BMW H VARADERO....
Reply With Quote
Παλιό 15-09-2011, 19:31
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600
Προεπιλογή

Το μόνο που τις συνδέει είναι το ότι λέγοντέ και οι 2 on/off,στο θέμα τεχνολογίας όντως είναι διαφορετικές μηχανές.
Τώρα για το πως πάνε στο χώμα?ok αμα ο οδηγός πούμε ότι το χει μπορεί να τις πάει καλά....δεν είναι και MOTO cross βέβαια.μιλάμε για μηχανές με κάποιο σοβαρό βάρος.
Όπως και να χει είμαι περίεργος να δω το νεο όχημα της Honda.

send from my sexy Samsung galaxy S2 using Tapatalk
Reply With Quote
Παλιό 15-09-2011, 19:33
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)

σωστά τα λες

όταν όμως είσαι στο GS forum δεν μπορείς να πεις ότι εκεί που καθόμαστε και λέμε για τις GS μας, μας καίει και μας κόφτει να θάψουμε το (θαμμένο από μόνο του - συγνώμη) varadero

αντιθέτως κάτσε ψάξε posts συγκεκριμένων ανθρώπων που ήρθαν εδώ επί τούτου (άλλοι με πέπλο μεγάλης τεχνογνωσίας, άλλη με πέπλο χιούμορ κλπ.)

εγώ είμαι από τους περίεργους που δεν "απλώς προσπερνούν" όχι ότι τρελαίνομαι κιόλας πάντως, χαλαρά
Reply With Quote
Παλιό 15-09-2011, 20:07
ltsiorak Ο/Η ltsiorak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: veroia
Μoto: VFR 1200 DCT, HONDA VARADERO 1000, XT 660R,

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
σωστά τα λες

όταν όμως είσαι στο GS forum δεν μπορείς να πεις ότι εκεί που καθόμαστε και λέμε για τις GS μας, μας καίει και μας κόφτει να θάψουμε το (θαμμένο από μόνο του - συγνώμη) varadero

αντιθέτως κάτσε ψάξε posts συγκεκριμένων ανθρώπων που ήρθαν εδώ επί τούτου (άλλοι με πέπλο μεγάλης τεχνογνωσίας, άλλη με πέπλο χιούμορ κλπ.)

εγώ είμαι από τους περίεργους που δεν "απλώς προσπερνούν" όχι ότι τρελαίνομαι κιόλας πάντως, χαλαρά
φιλος

το βαραντερο εκανε τον κυκλο του, απο τα τελη του 90 παραγετε με αμειοτους ρυθμους, ηταν μια μεγαλη επιτυχια της χοντα, ο σχεδιασμος, η γενικη φιλοσοφια του προτζεκτ... τελος ομως...

το βαραντερο χαραξε εναν δρομο που ευτυχος και αλλοι ακολουθησαν, η BMW η yamaha κα... μπραβο της χοντας για την ιδεα της...

μπραβο ομως και για τις αλλες που πραγματικα στηριξαν αυτη την ομορφη κατηγορια που για εμενα αντιπροσωπευει τους σοβαρους και ισως λιγο περιπετιοδης οδηγους....

με αρεσει το gs αλλα μην ξεχναμε οτι ειναι 10 σχεδον χρονια ποιο νεο ! !

εγω ημουν ο πρωτος που ειπα οτι οι βλαβες δεν ειναι μονο θεμα μηχανης και κατασκευαστη, κατα κυριο λογο ειναι και ο χρηστης, η κλιτσα δεν γινεται τιμονι ρε ! ! !

φιλος μου διαλυσε το gs οταν εμαθε οτι πρεπει να κοιταει τα λαδια ! ! ! ! το εκαψε... ηταν η πρωτη του μεγαλη μηχανη,,, ασχετος... ε δεν φταιει η bmw γιαυτο... φυσικα η bmw φταιει σε θεματα αξονα κτλ... αλλα αυτο ειανι αλλη ιστορια

τωρα παμε μπροστα... ανταγωνισμος φερνει μονο καλα

κατι που δεν ειχαμε ποτε στην ελλαδα και ετσι φαληρισαμε... ευτυχος εχουν ολοι οι σοβαροι κατασκευαστες...

δειτε το τενερε 1200 ομορφο για καπιους για αλλους κατασχημο

δειτε το μουλτι... μια απο τα ιδια...

ας δουμε και τη χοντα, ας την φερθουμε με λιγο επιεικια διοτι αυτη χαραξε το δρομο, ισως να κανει παπαρια... ισως να φερει νεο και καλο και αξιοπιστο μηχανημα.. και να σας αρεσει και εσας μια ημερα και να το παρετε

μην καταδικαζεται εκ των προτερων, ειναι κριμα... χιλιαδες κοσμος δουλεψε για αυτο το μηχανιμα, ειμαι μηχανολογος και ξερω ποσο δουλεια θελουν τα νεα προϊοντα... και προπαντων μερακι

οι ανθρωποι της χοντα εχουμε μερακι, μακαρι να ειχαν περισοτερο παθος και να μας εδειαναν κατι περισοτερο σε αλογα και ποιοτητα...

μην λογομαχιτε αδικα με το καθε μηχανιμα δεν ειναι η προεκταση του γενετικου μας οργανου.....

εμενα αν δεν με αρεσει το νεο ντερο, θα παρω gs αλλα κατι θα παρω. δεν θα κατηγορισω το ντερο, τωρα που εχω 80 000 ολα χωρις βλαβες και φυσικα σε δρομους δυσκολους...

ας σεβαστουμε ολοι ενα μηχανημα που ταξιδεψε τοσο κοσμο....

αντε θα σας πω και μια ιστορια για ενα gs του 39 σε ενα νεο θεμα...
Reply With Quote
Παλιό 15-09-2011, 20:21
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνώ σε όλα εκτός του τελευταίου... Ο boxer ΔΕΝ θέλει ζέσταμα. Το γράφει και το manual. Αναψτε τον κινητήρα και ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ!
δεν ειναι απλο λαθακι...
ολοι οι ασχετοι εκφερουν αποψη για τα παντα...
ω!και με τι σιγουρια!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gandreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατί πότε ήταν on-off?
Για να μην πω ότι δεν ήταν ούτε on
ηταν παντα ...down!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από NLS Εμφάνιση μηνυμάτων
Επίσης θα σταματήσουν επιτέλους και να το λένε μοτοσυκλέτα.
ποιος το λεει μοτοσυκλετα?
Reply With Quote
Παλιό 15-09-2011, 20:25
ltsiorak Ο/Η ltsiorak βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: veroia
Μoto: VFR 1200 DCT, HONDA VARADERO 1000, XT 660R,

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από LakisGS Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνώ σε όλα εκτός του τελευταίου... Ο boxer ΔΕΝ θέλει ζέσταμα. Το γράφει και το manual. Αναψτε τον κινητήρα και ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ!
εχεις δικιο, με τον επισιμανε φιλος εδω στη βεροια.... αυτουνου αναβε επειδη νομιζε οτι επρεπε να το αφησει να δουλεψει... στα 20 000 πηγε 10 φορες συνεργειο ! ! ! ! ! ασε που συνεχεια χαλαει...

δεν φταιει ομως το μηχανημα... φταιει αυτος που ειανι ασχετος με το συγκεκριμενο μηχανημα...
Reply With Quote
Παλιό 15-09-2011, 21:00
gepol Ο/Η gepol βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: Honda ST 1300 Pan European

Το Varadero ΔΕΝ είναι On-Off, και ποτέ δεν ήταν. Το Varadero ανήκει στην κατηγορία Big Trallie (ή όπως αλλιώς γράφεται)(που σημαίνει ότι μπορεί να πάει σε χωματόδρομο, ΟΧΙ χώμα - έχει διαφορά), και η αστειότατη αντιπαράθεση που έχετε δημιουργήσει εδώ μέσα δεν αφορά μοτοσυκλέτες ίδιας κατηγορίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος -αν έχει τα χέρια- να το πάει στο χώμα, αλλά ούτε ο οδηγός ούτε το Varadero "νιώθουν" "σπίτι" τους.

Το GS, πλησιάζει την κατηγορία On-Off, αλλά και πάλι δεν είναι καθαρό On-Off, όμως όντως έχει χωμάτινες ικανότητες - πάει χώμα άνετα. Παντού αλλού το GS θεωρείται adventure bike, και καθαρό On-Off μεγάλου κυβισμού είναι μόνο το ΚΤΜ.

Και για όσους λένε ότι εδώ είναι το GSForum (το έχω πει πολλάκις και εγώ), συμπαθάτε με και ρίξτε μια ματιά στον τίτλο του θέματος

Εξ άλλου το έχουμε πεί, το Cross-Tourer έχει ρόδες.....αρα? Είναι καθαρή αντιγραφή του GS (sorry δεν άντεξα )

Last edited by gepol; 15-09-2011 at 21:03.
Reply With Quote
Παλιό 15-09-2011, 21:11
giclas Ο/Η giclas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Κύπρος
Μoto: ΒMW HP2 K1200

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gepol Εμφάνιση μηνυμάτων
Το Varadero ΔΕΝ είναι On-Off, και ποτέ δεν ήταν. Το Varadero ανήκει στην κατηγορία Big Trallie (ή όπως αλλιώς γράφεται)(που σημαίνει ότι μπορεί να πάει σε χωματόδρομο, ΟΧΙ χώμα - έχει διαφορά), και η αστειότατη αντιπαράθεση που έχετε δημιουργήσει εδώ μέσα δεν αφορά μοτοσυκλέτες ίδιας κατηγορίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κάποιος -αν έχει τα χέρια- να το πάει στο χώμα, αλλά ούτε ο οδηγός ούτε το Varadero "νιώθουν" "σπίτι" τους.

Το GS, πλησιάζει την κατηγορία On-Off, αλλά και πάλι δεν είναι καθαρό On-Off, όμως όντως έχει χωμάτινες ικανότητες - πάει χώμα άνετα. Παντού αλλού το GS θεωρείται adventure bike, και καθαρό On-Off μεγάλου κυβισμού είναι μόνο το ΚΤΜ.

Και για όσους λένε ότι εδώ είναι το GSForum (το έχω πει πολλάκις και εγώ), συμπαθάτε με και ρίξτε μια ματιά στον τίτλο του θέματος

Εξ άλλου το έχουμε πεί, το Cross-Tourer έχει ρόδες.....αρα? Είναι καθαρή αντιγραφή του GS (sorry δεν άντεξα )

μηπως λεω μηπως οτι δεν φτανη η αλεπου τα κανη κρεμασταργια ?
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης