![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σε όλα τα φιλαράκια για την συμμετοχή τους!
Προμηνύεται φανταστική εκδρομή!!! . |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στράτο μου,
η φύση της δουλειάς μου απαιτεί να βρίσκομαι Αθήνα, Παρασκευή όλη μέρα και Σάββατο πρωί. Οπότε προς μεγάλη στενοχώρια μου θα είμαι μακρυά σας σ' αυτή την υπέροχη εκδρομή... ![]() Ωστόσο, για να μου χρυσώσω το χάπι ![]() σκέπτομαι να οργανώσουμε καμμιά χωμάτινη για τους μη συμμετέχοντες στο Συρράκο. Βέβαια, θα μου πεις, πού θα τους βρώ, αφού όλο το φόρουμ, θα είναι μαζί σας! ![]() Έχει ο Θεός... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Να μην ξεχάσεις το στρώμα της προσευχής, αρκουδίτσο μου ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() η να κανονίσουμε να φέρει κανά ζυγούρι χρονιάρικο ο Κώστας.... ![]() Και τότε να δείτε πόσοι θα μαζευτούν γύρω από την φωτιά!!!!!! ![]() Last edited by siraxanz; 16-04-2011 at 15:16. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιά το κουβεντολόϊ θα ΄ρθουμε Χάρη.... ![]() ![]() ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Με βλέπω και εμένα σκηνίτη με αυτά που διαβάζω
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παλικάρια, για την επιστροφή σας, από Μουζάκι, σας έχω εκπληκτικό μαγαζί με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΟΨΙΔΙΑ, το οποίο βρίσκετε έξω από το Μουζάκι. http://ktima-xalili.blogspot.com/ Αρα μπορούμε, εάν βολέψει και το δικός σας πρόγραμμα , μεσημέρι φαγητό εκεί... Εχει μπόλικο χώρο και εκπληκτικό φαγητό... Και ξέρετε εσείς, όταν ο ARGI, μιλάει για φαγητό, μιλάμε για MASTER CHEF καταστάσεις... (σε χωριάτικη έκδοση...!! ![]() ![]() Εαν γουστάρετε, πες τε με...!!!!
![]() ![]() ![]() Last edited by ARGI; 16-04-2011 at 21:31. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα σε τσεκάρουμε για τις γευσιγνωσεις που δείχνεις να έχεις..!
![]() |
![]() |
|
|