![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καρφια,,,, το μαθημα παντως παει οπως το ονειρευτηκα.. ![]() ειχαμε ηδη την πρωτη πτωση.. ![]() μεσα στην αιθουσα επεσε απο την καρεκλα ποιος? μα φυσικα ο Λαμπρος!! |
|
|||
|
|||
![]()
επιτρέπεται να πέσεις.,.
επιβάλετέ να σηκωθείς.,.., ![]() καλό μάθημα σε όλους.,. τα λέμε αύριο παίδες.,.,.,.,.,., |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΕΕΕ ο τερμα πισω αριστερα μασουλαειιιιι
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μαριε όχι στη φωτο δεν μασοαει ΑΛΛΑ μετα του έδωσε και κατάλαβε
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το μάθημα ήταν εποικοδομητικό και χρήσιμο.Εχω κάνει χώμα αρκετές φορές ΑΛΛΑ τα σημεία κλειδιά που μας δώσανε τα παιδιά Τάκης-Βασίλης θα μας φανούν ΠΑΡΑ πολύ χρήσιμα στο μέλλον για ποιο ασφαλή οδήγηση και ποιο ευχάριστη.Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μπράβο σαυτους που τρεξανε και σε όσουσ συμμετείχαν ..Ενα μπράβο στην εταιρία Τρικαλιωτης για την φιλοξενία κα ιδιαίτερα απο εμένα ένα ευχαριστώ στα παιδια που μου προμηθεύσαν τακακια φρενων αν και Σαββατο και μάλιστα πολύ ευγενικά μου τα τοποθέτησαν χωρίς να έχουν καμία υποχρέωση και μάλιστα δωρεν(τοποθέτηση)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Τάκης, Βασίλης, BMW Τρικαλιώτης, και φυσικά GS FORUM.... ![]() Η Σαλονικιώτικη παρέα όλα τα λεφτά!!! Γκαρντάσια είστε φοβεροί!! Πολύ γέλιο, κέφι και πάντα χαλαροί... Keep walking έτσι...!!! Για τα υπόλοιπα τι να πω εγώ... Τα είπαν όλα τα παιδιά. Απλά τέλεια, ΟΛΑ!!! Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ απ' όλα τα παιδιά του Λαρισα'ι'κού team. Δημήτρη (Arkas), τι να πω ρε φιλαράκι... Ταξίδεψες απλά και μόνο για να είσαι κοντά μας!! Τα λόγια είναι περιττά... ![]() ![]() ![]() Καλή διασκέδαση και καλό μάθημα στο αυριανό γκρουπ!! |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια πραματα ρε φιλαρακια ωραια πραματα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παντως εγω που περασα το πρωι για μια καλημερα ολα ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ αγορια και ΚΟΡΙΤΣΙ ηταν καταενθουσιασμενα.....
............. να γιατι GS FOROUM...... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια πραματα ρε φιλαρακια ωραια πραματα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Διάλειμμα για ξεκούραση και φαγητό !
Sent by Arkas via Tapatalk ! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
GS Forum Adventure Training στη Βορεια Ελλαδα.- | xurxes | GS Forum - Road & Enduro Training | 143 | 10-04-2012 00:07 |
GS Forum Adventure Training την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 269 | 09-06-2011 23:18 |