![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ακόμα αυτά σου βάζουν; Πώς γίνεται , αφού από την αρχή του '12 σχεδόν, βάζουν 10W-40. Βαγιανέλης και Παναγιωτόπουλος, σίγουρα! Εκτός κι άν έχεις καιρό πριν την τελευταία αλλαγή. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Γείτονα, το GS SE δεν το αφήνω ποτέ έξω, ιδιαίτερα από τότε που σε ένα 1150GS μου, ένα πιτσιρικάκι έκοψε το ένα μαρκούτσι από το εμπρός φρένο !!! (μεγάλη ιστορία ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Παντως αν θες σου βαζουν και 20-50 ορυκτελαιο εδω, αρα γενικα οτι να'ναι ![]() ![]() Παντως με τα ημισυνθετικα εκαψε λαδακι αρκετο στην βολτα που πηγαμε στο εξωτερικο ενω με τα ορυκτελαια δεν ειχα τετοιο θεμα |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Ότι να 'ναι... Ότι έχουν.... Ότι τους δίνουν.... Πάντως Βαγια και Παναγιωτόπουλος, βάζουν 10-40 castrol. Δε λέω ότι υπάρχει θέμα με ότι και να βάλει κανείς... Αρκεί να βάζει κάθε 5000 νέα λαδάκια και να συμπληρώνει όσο λείπει ![]() Απλή αναφορά στις αντιπροσωπείες με αφορμή αυτό που είπε ο φίλος για 20-50 από την αρχή έως τώρα. Πάνω σ' αυτό ζήτησα επιβεβαίωση, γιατί σίγουρα οι επίσημες στην Αθήνα άλλαξαν σε σχέση με πέρσι. Πάντα βέβαια μπορεί ο πελάτης να πάει με τα δικά του λάδια, όπως εγώ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τελευταία αλλαγή τον Ιούλιο πάντα σε εξουσιοδοτημένο φίλε μου... Επειδή τα προαναφερθέντα συνεργεία το προτιμούν για κάποιους λόγους που δεν είναι επί του παρόντος θέματος, δεν σημαίνει οτι δεν δουλεύει με την 20-50 προδιαγραφή. Θεωρείς οτι εξουσιοδοτημένο κατάστημα με πωλήσεις και αποδεδειγμένα ονομαστό service θα τολμούσε να κόβει τιμολόγια σε 1200 του 2010 με απαγορευμένη αναγραφόμενη προδιαγραφή λαδιών ? Πώς γίνεται ? 33500 χλμ σε 2+ χρόνια με σχεδόν μηδενική κατανάλωση λαδιού (λιγότερο από ένα λίτρο) με κίνηση και στη πόλη αλλά και μακρυνά ταξίδια, όπως και ταξίδια εν μεσω καύσωνα και συνεχόμενα αναγραφόμενη θερμοκρασία στους 42 βαθμούς... Πώς γίνεται ? |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ τελικά βαριέμαι να πάρω (αφού είναι από τα μεγάλα σέρβις - δεν είναι ότι θα πάω μόνο για λάδια) και θα βάλω αυτή τη φορά ότι μου βάλουν. Ωστόσο όπως είπα έχω καταλλήξει για την αλλαγή μετά.
Όσο αφορά το συμπλήρωμα... ναι είμαι σίγουρος ότι έχετε δίκιο. ![]() Πάντως πριν 2 μήνες που το κοίταξα (έχει τα κ*λολάδια μέσα τα 5100) είχε κάψει καμιά 500άρα (!!!), ήταν δηλαδή στην κάτω μεριά στο παραθυράκι. Δεν το συμπλήρωσα, συγνώμη GS μου, συγνώμη συνφορουμήτες. Να πω την αλήθεια δεν κοίταξα καν να δω αν έχω κάψει παραπάνω μέχρι σήμερα. Αφού έχω αρκετό λάδι για να μην ανάβει λαμπάκι και να μην μπαίνω στο τελικό φωτάκι της μπάρας θερμοκρασίας, ε οκ είμαι. ![]() (πάντως να πω ότι τελευταίο δίμηνο δεν του έχω φερθεί άσχημα... δεν έχω περάσει τα 200 ούτε μια φορά - το τελευταίο δίμηνο) Last edited by NLS; 12-09-2012 at 00:03. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Σιγα μην πληρωνω τα λαδια τους χρυσα, 10 ευρω το ορυκτελαιο και 14 το ημισυνθετικο το λιτρο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όπως λέει και ένα καλο μου φιλαρακι (ταιριάζει στην περίπτωση σας
![]() "αν ασχολιομασταν το ίδιο και με το λάδι που βάζουμε στην σαλάτα μας, θα ζούσαμε 1000 χρόνια"!!! Ας μην γινόμαστε λοιπόν υπερβολικοί ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε παρανόησες την ερώτηση..... Δεν θεωρώ τίποτα και δεν αμφισβήτησα κανέναν. Επειδή γνωρίζω από 2 εξουσιοδοτημένα ότι άλλαξαν λάδι (από 20-50 σε 10-40, της ίδιας μάρκας) και κάνεις service σε άλλο -προφανώς- εξουσιοδοτημένο, ρώτησα για να διαπιστώσω αν ισχύουν όχι τα ίδια σε όλες τις αντιπροσωπείες (δε μιλάμε για απλά εξουσιοδοτημένα). Σε καμία περίπτωση δε μίλησα για ακαταλληλότητα κάποιου λαδιού! Και πάλι δεν είναι θέμα ουσίας, απλή διαπίστωση είναι. Κι εγώ για τυπικούς λόγους (να είμαι εναρμονισμένος με την εταιρεία) βάζω το λάδι που προτείνουν. Γι αυτό άλλαξα σε 10-40, αλλίως 20-50 θα συνέχιζα. Ούτε και είχα θέμα στα πρώτα 20000χλμ με τα 20-50. Και με τα 10-40 μια απ' τα ίδια, με λίγο πιο μεγάλη κατανάλωση. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|