![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μια ιδιαίτερη μνεία για τούτο το αξιοθαύμαστο εργαλείο που πιστά με υπηρέτησε αυτές τις ημέρες και με έσωσε από σίγουρο τράκο όταν ένας Ούγγρος έστριψε μπροστά μου για να μπει σε παράδρομο τα φρένα της είναι απαράμιλλα.
![]() φωτο σε επαρχιακό δρόμο της Πολωνίας Πριν φύγω έκανα το σέρβις των 50.000, και επίσης άλλαξα λάστιχα και εμπρός τακάκια ενόψει του ταξιδιού. Η ταχύτητα μου στα επαρχιακά κομμάτια ήταν κάτω από 110, στους αυτοκινητόδρομους κράταγα 5500 στροφές περίπου χμ/ω με το δορυφόρο λέμε 140-155. Στην άνοδο έκαψε 0.4 του λίτρου στην κάθοδο ούτε 0.1 λάδι… με παραξένεψε, γιατί στην κάθοδο δούλεψε με περισσότερες στροφές!!! Ήταν το πρώτο μου ταξίδι τελείως μόνος, γιατί έχω ταξιδέψει μόνος αλλά με συνεπιβάτη. Έχει και τα καλά του το μοναχικό ταξίδι γιατί είναι αναντίρρητα η μοναξιά και ελευθερία! Κάνεις ότι γουστάρεις, σταματά όπου θέλεις κοιμάσε όπου θέλεις….βλέπεις ότι θέλεις τρως όταν θέλεις.. Συνάντησα πολλούς μοτο-ταξιδευτές ειδικά στην Ρουμανία όλοι μοναχοί η με την γυναίκα τους. Σας ευχαριστώ για την παρέα όλες αυτές τις ημέρες, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που αγωνιούσαν για εμένα και στο GSforum.gr για την φιλοξενία και τις ευκαιρίες ποιοτικής επικοινωνίας με ανθρώπους με τα ίδια ενδιαφέροντα με εμέ! Τέλος Last edited by siraxanz; 23-08-2011 at 17:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Η ώρα ήταν 16.45 Σαββάτο 20/08/2011, ταξίδεψα νότια στο ταξίδι της επιστροφής σε πολύ ωραίες διαδρομές διανυκτέρευσα αργά το βράδυ σε ένα μοτέλ σύνορα(δεν υπάρχουν) Σλοβακίας με Ουγγαρία και την Κυριακή 21/09 έκανα 1600 χιλιόμετρα σερί μέχρι το σπίτι μου στο Άργος Πελοποννήσου.
Δεν ήταν αυτοσκοπός να κάνω σερί αυτή την διαδρομή αλλά αφού έβλεπα ότι αντέχω και έχω τον έλεγχο(τουλάχιστον έτσι νόμιζα), ολοκλήρωσα και ξημερώματα Δευτέρας έφτασα στην βάση μου.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Χάρη καλώς ήρθες πίσω. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς μας ήρθες Χάρη..
![]() Οι φωτογραφίες ειδικα του Auschwitz τρομερές που σε μεταφέρουν σε άλλο κλίμα.. ![]() Όσο για τα 1600km σερί..δεν έχεις ανάγκη..έχεις μάθει από το 36ωρο.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απλά και απέριττα...
![]() Του χρόνου πιό μακριά Χάρη.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Χάρη!
"Λίγα λόγια, πολύ μουσική", όπως ακριβώς αρμόζει σε έναν ξέγνοιαστο καβαλάρη ![]() Να είσαι πάντα δυνατός και ακμαίος, να ταξιδεύεις στα μέρη που ονειρεύεσαι. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο ρε φίλε για το τόλμημα για όλο αυτό το ταξίδι μόνος σου!!!
![]() Εγώ έκανα περίπου τα ίδια αλλά με την γυναίκα... μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ???? ![]() Φοβερή περιγραφή πάντως και πάρα πολύ ωραίες οι φωτό σου....:sm4: |
|
|||
|
|||
![]()
Χάρη περίμενα να τελειώσεις το ταξιδιωτικό,αν και σε παρακολουθούσα κια ταξίδευα μαζί σου, για να σου γράψω!!!
Απο μένα στρατιωτικούς μοτοσυκλετιστικούς χαιρετισμούς!!! Γιατί γενικότερα κρατάς ένα ήθος πολύ υψηλό όσο καιρό σε διαβάζω ... Πολύ όμορφο ταξιδιωτικό , το ευχαριστήθηκα πολύ ....όποτε συναντηθούμε απο κοντά θα ήθελα να σου κάνω μερικές ερωτησούλες μην χαλάω το πόστ εδώ!!!! Μοτοσυκλετιστικούς χαιρετισμούς!! |
|
|||
|
|||
![]()
Εμπειρίες ζωής, μπράβο σου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χάρη να 'σαι καλά να ταξιδεύεις κ να μας ταξιδεύεις σε όμορφα μέρη! Υγεία φίλε!
![]() ![]() Jefe |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αυγουστος 2011-Ιταλια(Βενετια)-Αυστρια-Τσεχια-Πολωνια-Ουκρανια-Ρωσια | Magelanos | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 73 | 10-05-2011 00:05 |
Joe Bar Team Game | γιαγια αρκουδα | Γενικά - Αναβάτης | 10 | 05-01-2011 14:33 |
Χανιά καφές Τετάρτη 20/10/10 | Gazi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 22-10-2010 10:23 |
Νομίζω ότι την έχω στα ντουζένια της.... | Capitain | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 21-10-2010 00:45 |
Χανιά Καφές... | Gazi | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 15-10-2010 09:08 |