![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλό ταξίδι. .....
![]() sent from the deep ocean.. |
|
|
|||
|
|||
|
Κρίμα...
Κουράγιο στην οικογένεια του |
|
|
|||
|
|||
|
Αλλο ενα μηνυμα που δεν θελαμε ποτε να διαβασουμε. Οτι και να πω ειναι λιγο. Τα βαθια και ειλικρινα μου συλληπητηρια για τον αδικο χαμο του Ακη.
|
|
|
|||
|
|||
|
Τραγικό! Καλο ταξίδι φίλε Άκη κι ας μη σε γνώρισα ποτέ...Κουράγιο και δύναμη στους δικούς του...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο θάνατος φίλοι μου, όσο τραγικός, θλιβερός και απόλυτος και αν είναι, είναι κομμάτι της ζωής..και όσοι έχουν επιλέξει να ζουν όπως εμείς αγαπάμε ...το τίμημα είναι να φλερτάρουν με τον πρόωρο θάνατο. Κίνδυνος κάθε λογής, αστάθμητοι παράγοντες...
Δεν ξέρω τι νόημα θα είχε η ζωή αν δεν τη ζούσε ο καθένας μας όπως την έχει ονειρευτεί! Ο κίνδυνος δεν μπορεί να εξαλειφτεί. Ωστόσο είναι ευθύνη όλων μας να περιοριστεί. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Άκη. |
|
|
|||
|
|||
|
ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ,ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Πλέον εγώ ξέρω ένα...όλοι φλερτάρουμε με τον θάνατο...είτε οδηγοί είτε όχι...
Έτσι είναι η Ζωή?δεν ξέρω,πονάει πάντως. Sent from my LG-E975 using Tapatalk 4 |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν έχω λόγια να πώ!!!
Να είναι ελαφρί το χώμα που θα σε σκεπάζει!!! Καλό σου ταξίδι φίλε Άκη!!! Last edited by eytyxios; 27-08-2013 at 01:47. |
|
|
|||
|
|||
|
Καλό ταξίδι φιλε,κουράγιο στην οικογένεια του!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ειναι συγκλονιστικό!! Για μερικές περιπτώσεις δεν υπάρχουν λόγια, ειναι μια απο αυτές... Για όσους τον γνώρισαν προσωπικά καταλαβαίνουν τι εννοω...
Κουράγιο και συλλυπητήρια σ´ όσους άφησε πίσω. Καλο ταξίδι φίλε, να μας προσεχεις και να μας χαμογελας απο εκει ψηλά! |
![]() |
|
|