![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
γράφετε κι εδώ μια κόπια ... για τους επόμενους φίλους μας .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Λιγα για την μεταφορα χρηματων,
για οσους οπως εγω δεν ειναι αυτονοητα.. Αν το e-banking ειναι αγνωστη λεξη.. στον κισε της alpha bank το κοστος ανερχεται στα 12 ευρω και η παραληπτρια τραπεζα ενημερωνεται την τριτη εργασιμη. Απόσπασμα:
Last edited by 264George; 24-05-2013 at 13:03. |
|
|||
|
|||
![]() Συνονόματε θα μπορούσε να σε βοηθήσει και ο κος Ζαμπέτας με την πληρωμή...λυπάμαι που δεν είδα νωρίτερα το μνμ σου έτσι ώστε να βοηθήσω
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
. . . Αρχικά ευχαριστώ τους παραπάνω για την βοήθεια ή ακόμα και για την πρόθεση
![]() Παρέλαβα την αλληλογραφία και εντός υπήρχε και αυτό το έντυπο που μάλλον εξυπηρετεί όσους καταθέτουν απευθείας στη γερμανική τράπεζα.. ![]() Τελικά η πληρωμή έγινε με τη winbank της Πειραιώς. Επειδή δυσκολεύτηκα να βρω πως θα γίνει η αποστολή του εμβάσματος και για διευκόλυνση όσων προσπαθήσουν στο μέλλον, νομίζω τα πεδία συμπληρώνονται ως εξής: Στοιχεία δικαιούχου: -λογαριασμός δικαιούχου: DE19700500000004055830 -ονοματεπώνυμο δικαιούχου: ADAC E.V., 81360, MUNCHEN -τράπεζα/BIC: BAYERISCHE LANDESBANK, MUENCHEN BRIENNEN STRASSE 20 MUENCHEN BYLADEMXXX Στις πληροφορίες για τον δικαιούχο προσοχή: υποχρεωτικά τον κωδικό πελάτη που αναγράφει η κάρτα και το φυλλάδιο εκεί που έχω το κόκκινο ![]() βέλος και φυσικά και το ονοματεπώνυμο. Για τα πρακτικά η προμήθεια εμβάσματος στα 50 λεπτά. Ελπίζω κάπως να βοήθησα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε αρχηγέ μου,
αφού στα έχω σημειωμένα αναλυτικότατα στο άλλο νήμα ... Πού μπερδεύτηκες ; Sent from my genious iPad mini, using Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Last edited by 264George; 24-05-2013 at 18:31. |
|
|||
|
|||
![]()
ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ,
ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΑΛΙΑ? |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ανανεώνεται η κάρτα - παραμένει η ίδια !
Η συνδρομή ανανεώνεται ... Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλώς ή κακώς,
κάποια στιγμή η Οδική Βοήθεια, κρίνεται απαραίτητη ... Το ΚΤΜάκι μου, ζήλεψε την πρόσφατη μηνιαία μοτοσυκλετιστική "άδειά" μου και ζήτησε κι αυτό "άδεια άνευ αποδοχών" για ηλεκτρολογικό service ! ![]() Πρωί πρωί, τηλέφωνο στο 210 8937777, το εν Ελλάδι τηλέφωνο της ADAC. "Τί ώρα σας εξυπηρετεί να στείλουμε την οδική;" ρωτά η ευγενική γερμανοτραφής υπάλληλος. "12:30" η δική μου απάντηση. Μετά από 2 επιβεβαιωτικά τηλεφωνήματα της ΕΛΠΑ στο κινητό μου, 12:33 ακριβώς, το όχημα της ΕΛΠΑ ακριβώς έξω από το Λεοντοκαρδογκαράζ, όπου φυλάσσονται ευλαβικά οι δίτροχες καλλονές μας ! ![]() Ευγενέστατος, συνεπής και προσεκτικός ο οδηγός, μετέφερε το αγριμάκι μου, μετά περισσής φροντίδος και στοργής, σε γνωστό ηλεκτρολογείο της Καλλιθέας ! Έτσι, αχρείαστες να είναι σε όλους μας οι υπηρεσίες της ADAC, αλλά για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, 79,5 ευρωπουλάκια η ετήσια συνδρομή .... ![]() . |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιον ΖΑΜΠΕΤΑ εννοείται αυτόν από Θεσσαλονίκη με τα ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΑ ????
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κυκλοφοριακή Αγωγή - Οδική Παιδεία : Ανοιχτή Συζήτηση - Ιδέες - κ' σχόλια | riko46 | Διάφορα | 4 | 08-01-2009 10:39 |