![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Πάντα τέτοια,περιμένουμε τις φωτό.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οχι βρε φιλε εχει και κρασοκατάνυξη ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κοπέλια χαίρομαι ιδιαίτερα που περάσατε καλά στα μέρη μας,αλλά να δηλώσω δημόσια οτι είμαι εντελώς απαράδεκτος που δεν κατάφερα να σας δω εστω και για λίγο τουλάχιστον στα Χανιά!!Δεν εχω δικαιολογία...Και ουτε θα βρω δικαιολογία....
Σημείωση....GEO-K Μετά από μία ημέρα είδα την κλήση σου.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οποτε ολα καλα!!! |
|
|||
|
|||
![]()
δεν θα μπορουσα να μην γραψω ενα μεγαλο ευχαριστω για ολους τους φιλους που συναντησα στην ομορφη Κρητη για τις ομορφες στιγμες που μας χαρισαν και για την μοναδικη φιλοξενια τους.7 ημερες πραγματικα ξεχωριστες 7 ημερες που θα μεινουν στην καρδια μας.σας ευχαριστουμε Νοτης-Ρανια
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
"Όλου του κόσμου τα νησιά που είναι στον πλανήτη πάλι μαζί δεν κάνουνε την ομορφιά τση Κρήτης!!!" |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
:sm5: ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αφού στραβωθικε κιόλας ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
χα χα... Sent from my iPhone using Tapatalk. Αrkas |
|
|||
|
|||
![]()
O Κυριακος???? Εννοειται!!!!!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του πρωθυπουργού" | gsmaniac | Επικαιρότητα | 15 | 10-05-2011 07:46 |
Γεια σας από τον Γιώργο στη Θεσσαλονίκη | gsgs | Καλώς ήλθατε | 17 | 02-11-2010 12:59 |
Κατά 569.742 άτομα αυξήθηκαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ τον Ιούλιο | MARK | Επικαιρότητα | 1 | 18-08-2010 21:39 |
Κατρακυλάνε οι πωλήσεις αυτοκινήτων - Έπεσε τον Ιούλιο κατά 64,3% | gsmaniac | Αυτοκίνητο | 5 | 06-08-2010 19:40 |