![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
οποιος ειναι προθυμος να τον ζαλισω με ερωτησεις ας μου στειλει σε π.μ το κινητο του.....παντως εγω προγραμματισα την αδεια και την πεμπτη θα εχω οριστικη απαντηση.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Περιβόλι της Παναγιάς 2013 οι Βόρειοι 1. Προορισμός Βατοπέδι (10/05) και Μεγίστης Λαύρας (11/05) (ΟΚ διαμονή) α. ARGI β. Sid1967... (Κυριακή 12/5/2013 Μ. Ιβήρων) γ. MARK δ. TARKAS ε. Bily-bo στ. napgeo ... είσοδος 10/5/2013 Σταυρονικήτα και 11/5/2013 Μεγίστης Λαύρας 2. Προορισμός Βατοπέδι (10/05) και Μεγίστης Λαύρας (11/05) α. Akis β. SenseiG γ. Black Shadow δ. -DHMHTRHS- ε. egefalikos 3. Προορισμός Bατοπέδι (10/05), Μεγίστης Λαύρας (11/05) α. N.GS β. vagg γ. Roumel δ. kostas850gs ____________________________________________________________________________________________________________________________ οι Νότιοι 1. Προορισμός Διονυσίου (10/05), και Γρηγορίου(11/05) α. BMW 1150 RT β. Epsime γ. antfly353 δ. boxerakias57 ε. Lepanto ii στ. sotiris HN 2. Προορισμός Γρηγορίου (09/05), Διονυσίου (10/05), Μεγίστης Λαύρας (11/05) α. Astakos82 β. Alex Kol γ. ........... - Fuji ............................................ είσοδος 10/05. Προορισμός, Σιμωνόπετρα , και Γρηγορίου - mario ......................................... είσοδος _____. Προορισμός Ιβήρων, Κουτλουμουσίου, Αγίου Ανδρέα __________________________________________________________________________________________________ - BMW R 1100 GS ........................... είσοδος ___. Προορισμός ελεύθερος - KOSTIS-GS ................................... είσοδος ___. Προορισμός .............. - kokovatanen (+) ........................... είσοδος ___. Προορισμός ................... - manostaz ....................................... είσοδος ___. Προορισμός ............. - fardis ...................................... είσοδος ___. Προορισμός ................... . . Μανώλη καλησπέρα. Σε έχω γράψει στη λίστα, αλλά δεν σε έχω τοποθετήσει κάπου ως προς τον προορισμό. Από 'δω και πέρα λοιπόν, πρέπει να αποφασίσεις που θέλεις να πας και να φιλοξενηθείς. Βόρειες Μονές, ή Νότιες; Ανάλογα μετά, θα επιλέξεις συγκεκριμένο Μοναστήρι. Κάπου στο θέμα, έχω ποστάρει κι έναν χάρτη του Αγίου Όρους. Βλέπεις, και αποφασίζεις. Οπου κολλήσεις, το τηλ μου είναι στο προφίλ μου. Ως τις 9 το βράδυ, τηλεφωνείς άνετα. ![]() Με το καλό να έρθεις λοιπόν! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν τον βλέπω να κινείται τον Ευτύχη, μάλλον πάει να μας τη σκαπουλάρει ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπες στο προφίλ μου και κάλεσε με τώρα που έχω λίγο χρόνο!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Σήμερα κατάφερα να συννενοηθώ με την κυρία Εφη
(η ξενοδόχα μας) σχετικά με τα θέματα μας ! Πρώτον έκανα κράτηση για 14 δίκλινα . Θα ξαναμιλήσουμε πάλι ώστε να τα οριστικοποιήσουμε και να κλείσουμε την τελική τιμή ! Ομοίως οριστικοποιήσαμε τον τρόπο μεταβίβασης μας, στην Ιερισσό την Παρασκευή 10/5 πρωί. Αυτό θα γίνει με λεωφορείο με ένα αντίτιμο ένα με δύο ευρώ! ![]() Να θυμίσω πάλι την Δευτέρα, τηλέφωνο οι Leaders για τα Διαμονητήρια ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=ARGI;840177]
Σήμερα κατάφερα να συννενοηθώ με την κυρία Εφη (η ξενοδόχα μας) σχετικά με τα θέματα μας ! Πρώτον έκανα κράτηση για 14 δίκλινα . Δεν χωρας πουθενα!!!! ![]() ![]() Θα ξαναμιλήσουμε πάλι ώστε να τα οριστικοποιήσουμε και να κλείσουμε την τελική τιμή ! Ομοίως οριστικοποιήσαμε τον τρόπο μεταβίβασης μας, στην Ιερισσό την Παρασκευή 10/5 πρωί. Αυτό θα γίνει με λεωφορείο με ένα αντίτιμο ένα με δύο ευρώ! ![]() Δεν υπαρχεις λεμε!!!! ![]() ![]() ![]() Να θυμίσω πάλι την Δευτέρα, τηλέφωνο οι Leaders για τα Διαμονητήρια ! ![]() ![]() Last edited by Ακιs; 07-02-2013 at 18:59. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |