![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Η εκδρομη εχει τιτλο κ κατευθυνση,
Διαβιωση με σκηνες διπλα στο ποταμι Λαδωνας. Οσοι επιθυμείτε ταβέρνες, δωμάτια κλπ αυτονομηθειτε κ οργανωθειτε... Οι υπόλοιποι θα ψησουμε εκ των ενόντων διπλα στο ποτάμι με καθισμα τις βαλίτσες μας κ τραπεζια τις κουβέρτες. .. Στη σμιξη του Λαδωνα που ξερουν τα παιδια απο πέρισυ Last edited by siraxanz; 27-09-2013 at 15:29. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Συμφωνώ... Υπολογίσετε ´οτι θα φέρω σχάρες για ψήσιμο... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
άκυρο απο μενα προς στιγμην ......καλη συνέχεια .......
|
|
|
|||
|
|||
|
Χασαμε την σκουπα μας .
Χαλια θα τον κανουμε τον δρομο . Αν και νομιζω προς το τελος θα μας κανει την εκπληξη και την τιμη επισης . Αλεξανδρε για βαλε τα μεσα μου φαινεται οτι χανουμε μελη που η απουσια τους εχει γινει ειδη αισθητη . Last edited by g.b.spyropoulos; 03-10-2013 at 15:55. |
|
|
|||
|
|||
|
no comment!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
ασε τα no comment και πες κατι .
δεν εισαι εσυ για νο comment που δεν βαζεις γλωσα μεσα σου. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλησπέρα παιδιά.
Καινούργιος στο φόρουμ (1ο πόστ δηλαδή κιόλας ).Εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα με ενδιέφερε να έρθω στην εκδρομή στο Λάδωνα. Σκοπεύω να είμαι σκηνάτος (είμαι γενικότερα του κάμπινγκ) και εφόσον οκ για τη συμμετοχή μου όταν θα συζητάμε τα περί προμηθειών και ψησιμάτων θα επιδείξω επίσης ενδιαφέρον ![]() Προφανώς αυτά ισχύουν άνευ απροόπτου αλλά από δουλειά και οικογένεια νομίζω ότι είμαι εντάξει.
|
![]() |
|
|