![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ καλη παρεα πολυ κεφι πολυ ορεξη για οδηγηση =Τελεια
αντε και στην επομενη........ καλα ξεκινησε η <σεζον> ........ ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Έτσι είναι φίλε Διονύση ..... Υ.Γ. Το "ταχυδρομικό" κέρασμα ....το έλαβα ...... Το ήπια στην υγειά σου .... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα περισσότερα τα είπαν οι προλαλήσαντες .....
Θα συμπληρώσω, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, για την παρέα σ' αυτήν την τριήμερη απόδραση .... Για άλλη μια φορά, αποδείξαμε τί σημαίνει GS Forum και το σημαντικότερο, τί σημαίνει ΠΑΡΕΑ !!!!! ![]() Περάσαμε .... Υ ΠΕ ΡΟ ΧΑ !!!!!!!! .
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
....εμενα δεν χαρηκες που με γνωρισες ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χιλια μπραβο στην παρεα!!!!!
αντε κ στην επομενη να ειμαστε κ περισσοτεροι!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
εσενα φιλαρακι σε εχω γνωρισει και τα εχουμε πει στον καφε στην βαρυμποπη και μετα στην πιτσαρια στις αχαρνες!
![]() μαλλον εσυ με ξεχασες! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οκ........ζηλέψαμε.......
![]() την επόμενη φορά θα κανω τα πάντα να ειμαι και εγώ.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γυρίσαμε?????????? Πότε γυρίσαμε γιατί δεν με ξυπνήσατε ρε παιδιααααααααααααά και είμαι στο τρίτο πιάτο με τον κόκορα κρασάτο και τις χυλοπιτες τούρλα πιάτο?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους δουλεψανε για αυτήν την εκδρομη και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες για πανέμορφες αναμνήσεις! Last edited by pepax66; 21-09-2009 at 11:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Ήταν η πρώτη μου εμπειρία σε εκδρομή. Πρώτη και καλή. Ευχαριστώ τον διοργανωτή riko46 και όλους τους συμμετέχοντες για την υπομονή που δείξανε παρ' όλο που τους καθυστέρησα λίγο. Η παρέα απλά Α Ψ Ο Γ Η, καλό και πολύ φαγητό, καθώς και άφθονο τσίπουρο. Ελπίζω να με ανεχτείτε και σε άλλη εκδρομή....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο σας παιδια ,παντα τετοια!!!!!
|
![]() |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gs800, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πού θα πάμε και πότε .....(ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ GS Forum) | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πρόγραμμα - Που πήγαμε, που θα πάμε κ πότε | 6 | 04-05-2011 15:35 |
Ποιός θα σφάξει το αρνί το Πάσχα ;;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 12 | 19-03-2009 00:49 |
Το GS Forum γιορτάζει τα Κούλουμα!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 35 | 06-03-2009 11:22 |
Το GS Forum γιορτάζει τις Αποκριές!!! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 59 | 28-02-2009 19:25 |
Πώς θα ηθελα να ειναι ενα forum? | Corsair | Διάφορα | 2 | 07-02-2009 00:43 |