![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πες του και άλλα Νίκο εγώ ήθελα να τον πάρω τηλέφωνο να τον βρίσω αλλά είπα ασε το πρωί, με πρόλαβες
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φτάνω λοιπόν κι εγώ πριν λίγο στην παραλία στο "Αμμος & Ηλιος"... και είχε promotion η Marlboro... Με το που με βλέπουν λοιπόν μου λένε... μισό λεπτάκι να σας δώσουμε κάτι... Τιμής Ένεκεν...
Και μου δίνουν έναν ωραιότατο αναπτήρα... Τα σχόλια δικά σας... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απόψε δεν έχει ξενύχτι μεχρι πρωίας γιατι αύριο έχει μπανακι και μάσα στους Αρμενους... με το συμφορουμίτη Saitman!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η μέρα σήμερα ήταν γεμάτη!! Ο συμφορουμίτης και φίλος πλέον Μηνάς (Saitman) ήταν συνεπής στο ραντεβού που είχαμε στο ξενοδοχείο...
![]() Αφού τακτοποιήθηκε στο δωμάτιο φύγαμε σφαίρα για την παραλία αφού η ζέστη ήταν αφόρητη... ![]() ![]() Το GSForum... παντού... ![]() ![]() ![]() Η παραλία υπέροχη... περάσαμε τέλεια... είχαμε καλή κοντινή παρέα... ![]() ![]() ![]() ![]() Στη συνέχεια και μετά από 4 περιπου ωρες ηλιοκαψίματος αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε για τους Αρμένους, ένα χωριό περίπου 35km έξω απ´ τα Χανιά... Εκεί λοιπόν φάγαμε στον ξακουστό Πλάτανο απ´ όπου οι παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Όπως πάντα άλλωστε... φάγαμε light... ![]() ![]() ![]() ![]() Κι επειδή όλα τα ωραία τελειώνουν... κάποια στιγμή πήραμε το δρόμο της επιστροφής... Το βράδυ δεν ξερω αν θα υπάρξουν ντοκουμέντα... αφενός γιατι ο άνθρωπος είναι οικογενειάρχης αφετέρου γιατι προσπαθώ να δείξω καλό χαρακτήρα... μία μικρη αδερφή την έχει... ελπίζοντας να τη γνωρίσω... Αυριο πρωι πρωι φεύγουμε για Ηράκλειο όπου όλοι μαζί θα παντρέψουμε την αδερφή του εκλεκτού φίλου και συμφορουμίτη Μιχάλη Χατζηλία!!! Μιχαλιώώώ... οι υποψήφιες νύφες... όλες μαζί στο τραπέζι μας... εεε?? Αυτά προς το παρόν... Σας φιλώ με αγάπη!!! Τσικυς... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Α ρε τα κορμιά και τα φαγιά.......
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αύγουστο στη (Κων)Πόλη... | Alfa7 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 40 | 21-08-2010 19:50 |
Σκέφτηκα ένα ταξιδάκι (γύρο Ισπανίας-Πορτογαλίας) για τον Αύγουστο... | arisp | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 4 | 24-06-2010 16:14 |
Καρχαρίας 4,5 μέτρων πιάστηκε στα δίκτυα ψαράδων στα Χανιά | MARK | Επικαιρότητα | 9 | 25-04-2010 21:59 |
Καφεδάκι στα Χανιά Τετάρτη 2/12!!! | jmar | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 32 | 05-12-2009 16:22 |
Η Επιστολή των Πανεπιστημιακών προς τον Ομπάμα στα Ελληνικά | EOD-K9 | Ελλάδα | 12 | 18-06-2009 13:20 |