![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ τον Αρκά, τον Λεοντόκαρδο, τον Στράτο, τον Ντινόπουλο και τον Gsmaniac που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχαριστώ πολύ τον Γιώργο ‘Μαυροσκιαδάκη’ για το πολύ πλούσιο φωτορεπορτάζ. Χάρηκα πολύ που σε γνώρισα Γιώργο. Τα παιδιά από το Ηράκλειο που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο βοήθησαν στην οργάνωση και εκτέλεση αυτής της βόλτας. Μου άρεσε πολύ ο Βαρδάκης και οι άλλοι που έκλειναν την κυκλοφορία μέσα στα σταυροδρόμια του Ηρακλείου για να περάσουμε όλοι μαζί. Το κλείσιμο των τραπεζιών στην Ταβέρνα, η παραγγελία της πίτας, οι φίλοι από τα Χανιά με τα ωραία τους δώρα. Ευχαριστώ τους δικούς μου φίλους που με την ευκαιρία αυτή γίνανε και αυτοί, μέλη του GSforum και ελπίζω να πέρασαν καλά. Να είστε όλοι καλά και στην άλλη με το καλό! |
|
|||
|
|||
![]()
:sm5::sm5::sm5:σε ολους που συμετειχαν και διοργανωσαν αυτην την εκδρομη ευχομαι στην επομενη να ειμαστε περισσοτεροι και μεσα σε αυτους και εγω φυσικα
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν πειράζει αφού περάσατε καλά αυτό εχει σημασία !! Μπράβο στα παιδιά που έτρεξαν και ασχολήθηκαν για να γίνει αυτή η συνάντηση καθώς και το μάζεμα των δώρων άντε και του χρόνου με το καλό !! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν πειράζει Κυριάκο, στην άλλη με το καλό! Αναζητήθηκες πάντος να ξέρεις... |
|
|||
|
|||
![]()
Ήταν άθλος αυτό που πραγματοποιήθηκε.... Από τηλέφωνα, mail & forum στήθηκε κάτι ωραίο από ανθρώπους που δεν είχαν ειδωθεί ποτέ.....
Αν μη τι άλλο, στα παιδιά που το έστησαν και συμμετείχαν, ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ :sm5: |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πάντως έβγαλα ένα συμπέρασμα : Μην παραπονιέμαι όταν όλα πάνε στραβά μπορεί να πάνε και χειρότερα................ ![]() ![]() τώρα κάνω το κορόιδο ....... γιατί ..... και μη χειρότερα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
...εγώ πάντως σε περιμενα στο σκοπευτήριο αλλα μάλλον θα τα πούμε απο κοντα σε καμια 15αρια ημέρες που θα ειμαι Χανιά και είπε ο Gazi οτι θα πάμε για καφέ ......
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σε όλους σας για τη διάθεση και την όρεξη.
Ελπίζω να μην "κάηκε" η Κρήτη σαν προορισμός ε? |
|
|||
|
|||
![]()
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΑΝ............
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ........... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 21-07-2011 23:59 |
Το GS Forum κόβει την πίττα του - Κυριακή 31 Iαν 2010 | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | "Το ... κοπή τη πίττα" | 560 | 14-02-2010 21:12 |