![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Επιστροφή στη βάση μου . Ένα μεγάλο μπράβο στο gsforum όπως επίσης και στους φοβερούς δασκάλους Τάκη και Βασίλη που τόσο απλόχερα μας έδειξαν στην θεωρία αλλα και στην πράξη τις πραγματικές δυνατότητες τόσο της μηχανής μας αλλά πολύ περισσότερο του αναβάτη . Προσωπικά με άλλον αέρα οδηγάω τώρα την μηχανή. Ξέχασα να ευχαριστήσω και την BMW Τρικαλιώτης που προσέφερε τις εγκαταστάσεις του αλλά και το φαγητό. Γνώρισα νέα παιδιά καθώς ήταν η πρώτη μου συμμετοχή σε κάποια εκδήλωση του φόρουμ
|
|
|
|||
|
|||
|
Στην βαση και εγω. Να ευχαριστησω και εγω το φορουμ, τη σχολη και την bmw τρικαλιωτης για την προσπαθεια να γινουμε καλυτεροι βρωμιαρηδες
. Και μην ξεχνατε στην πρωτη ευκαιρια πατε μια βολτα στο βουνο για επαναληψη. Γεροι να ειμαστε να τα πουμε και στο level 2
|
|
|
|||
|
|||
|
.,.,το νερό μπήκε στο αυλάκι και για την βόρεια Ελλάδα.,,,
αυτό που καιρό το ζητούσαν οι ''βρομιάρηδες'' του βορρά .,., και έλειπε ... έγινε πραγματικότητα και με πολύ μεγάλη επιτυχία., ιδρώσαμε , λερωθήκαμε, αναθεωρήσαμε και μάθαμε ευχαριστούμε Τάκη και Βασίλη BMW Τρικαλιώτης και φυσικά GSforum ΥΓ ο Δάσκαλος δε μασάει δεν είναι παλικάρι μόνο στο χώμα ...... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο Arkas έφθασε σπίτι !
Πλούσιο φωτορεπορτάζ, εντός των ημερών ! Sent by Arkas via Tapatalk ! |
|
|
|||
|
|||
|
Περιμένουμε...
|
|
|
|||
|
|||
|
και ο βολος σπιτι, με το χαμογελο ως τα αυτια, που λεει και ο πασχαλης
![]() ![]() ![]() να ευχαριστησουμε το GS FORUM τον τακη, τον βασιλη, τους οικοδεσποτες, και τους συμμαθητες γι αυτην την ομορφη εμπειρια ![]() ![]() ![]() αντε και στο επομενο
|
|
|
|||
|
|||
|
Ο Βολος σπιτια τους σωοι και........Αβρεχτοι. Για μια ακομη φορα ενα μεγαλο μπραβο στο GS FORUM
στους οργανωτες στο Τακη και στο Βασιλη και στα αλλα παιδια ηταν υπεροχοι και τους ευχαριστουμε για τη φοβερη εμπειρια που μας χαρισαν |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο φιλαράκια..το μάθημα με τον Τάκη είναι ευχάριστο και αποδοτικό!! Τώρα χλμ στο χώμα και πράξη ότι μάθατε!!
|
|
|
|||
|
|||
|
ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ και απο μένα στο gs forum για την υπέροχη μέρα που μας πρόσφερε, ευχαριστώ επίσης τους Τάκη και Βασίλη για τις γνώσεις που μας μετέφεραν και τέλος στον Κώστα της BMW-Τρικαλιώτης αλλά και στους τεχνικούς του που ήταν παρόντες κατά την διάρκεια των μαθημάτων.....
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| GS Forum Adventure Training στη Βορεια Ελλαδα.- | xurxes | GS Forum - Road & Enduro Training | 143 | 10-04-2012 01:07 |
| GS Forum Adventure Training την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 !!! | Arkas | GS Forum - Road & Enduro Training | 269 | 10-06-2011 00:18 |