![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Bαρια και ψιλη=δυσκολια. και η χαρλει βαρια ειναι αλλα κοντη και ευκολη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Απλά να συμπληρώσω σε όλα τα παραπάνω το αυτονόητο ότι στο adv παίζει ρόλο και το ντεπόζιτο αν είναι φουλαρισμένο ή όχι...
Αυτό πάντως που έχει σημασία ότι αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρειάζεσαι το adv... γιατί στην ουσία το "απλό" GS είναι εξίσου καταπληκτική μηχανή και πολύ πιό μανιτζέβελη για καθημερινές καταστάσεις... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μονο σε αυτονομια χανει! |
|
|||
|
|||
![]()
κιμων εξυπνη παρατηρηση. εκτος του οτι ειναι πιο πολυ το βαρος οταν ειναι γεματο ειναι και πιο ψηλα. κακο επι δυο. το απλα gs εχει κακο ανεμοθωρακα. ασχετο αλλα σημαντικο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αφηστε την να ακουμπήσει κάτω απα΄λα αμα πάρει κλίση..δεν αξίζει να βγάλεις τον μύ της γάμπας σου.....
Αν είναι γεμάτο ή άδειο το ντεπόζιτο παίζει τεράστιο ρόλο τουλάχιστον για μένα λόγο του ότι είναι αρκετά ψηλά και στο στ΄λασιμο βάρος της και στην οδηγική συμπεριφορά της! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι λιγο πιο γρηγορη,δεν αντιλεγω,ομως αυτο το adv βρε παιδι μου εχει αλλη χαρη,ασε που μου φαινεται πιο καλοζυγισμενο και δε νομιζω να πεφτω εξω.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ναι, το ζυγισαν με ζυγαρια ακριβειας ![]() Καλα να πεις για την αυτονομια να το δεχτω, να πεις για τον ανεμοθωρακα να το δεχτω (αν και ποτε δεν καταλαβα πως ενοχλει ο αερας τους ιδιοκτητες του GS, εμενα δεν με ενοχλει καθολου), αλλα αυτο για το ζυγισμα απο που προκυπτει βρε αδερφε? Για μενα η μονη και σημαντικη διαφορα ειναι στο ζυγι και οχι στο ζυγισμα με τα τοσα κιλα παραπανω που κουβαλαει το ADVE. Αλλα περι ορεξεως.... Μαλλον ψαχνουμε να διυλισουμε τον κωνοπα μου φαινεται. Last edited by novo; 01-04-2010 at 14:03. |
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω ισως να φταιει το εξτρα βαρος,παντως κι αλλοι το λενε αυτο.
|
|
|||
|
|||
![]()
εγώ που έχω περάσει κι από τις δύο, τόσο το adv όσο και το απλό, έχουν το ίδιο εξίσου εκπληκτικό ζύγισμα.
η διαφορά είναι στη σέλα, όπου του adv είναι λιγότερο πόλεως. να σας πάντως την αλήθεια, μια χαρά άνετη μου φαίνεται το adventure ακόμα και στα στενά δρομάκια των Χανίων |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
πολυ χρησιμο site για ολεσ τισ bmw! | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 20-06-2011 08:27 |
Μηπως ειμαι τρελος,μηπως τα εχω χαμενα? | Kwstas_kef | Γενικά - Αναβάτης | 32 | 06-09-2009 12:45 |
Η μαχη του Παραδεισου...η μηπως οχι???... | Troublemaker | Ανέκδοτα | 5 | 04-09-2009 15:50 |
Ειμαστε μηπως κορο'ι'δα!!! | DERTILAS | Ελλάδα | 17 | 20-05-2009 12:19 |
Λυση για τα πολυ λεπτα γκριπ του GSA1200..??? | Didos81 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 08-05-2009 17:14 |