![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το Adve χωράει 37 λίτρα; ![]() Έχω την εντύπωση ότι η συνολική χωρητικότητα είναι 33 λίτρα, εκ των οποίων τα 4 είναι η ρεζέρβα. |
|
|||
|
|||
![]()
Και πόσα λίτρα έβαζες;
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιωργη ζωγραφησες!!!!! ειχα την εντυπωση οτι τα 4 λιτρα συμπεριλαμβανονται στα 33 τελικα δεν ειναι ετσι????? Για αυτο καποιες φορες εχω βαλει πανω απο 33 λιτρα καυσιμο????? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
και εγω αυτο νομιζω.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα επιμείνω: Συνολική χωρητικότητα ρεζερβουάρ 33 λίτρα, εκ των οποίων τα 4 είναι ρεζέρβα.
|
|
|||
|
|||
![]()
καθίστε βρε παιδιά..... κάτι δεν μου πάει καλά....
σε "απλό" 1200 GS : έβαζα 16 λιτρα όταν μου άναβε λαμπάκι ότι ακόμα είχε να διανύσει 70 χλμ. για να αδειάσει... γνωρίζουμε από προσωπικές παρατηρήσεις ότι αυτά τα 70 χλμ μπορεί να γίνουν τελικά 80-90 χλμ. Σύμφωνα με τους ΜΟ καταναλώσεων που δίνει η BMW (που τους έχω επιβεβαιώσει), θα χρειαζόταν 5 λίτρα καυσίμου γι' αυτά τα 80-90 χλμ.... Άρα με το δεδομένο ότι ο βενζινάς με κλέβει λίγο και αντί 16 λίτρα μου έβαλε 15 λίτρα, προσθέτω και τα 5 ακόμα που θέλω για να αδειάζω εντελώς, και μου κάνει... 20 λίτρα. Αντιλαμβάνομαι λοιπόν ότι ο όγκος τους ρεζερβουάρ είναι συνολικά 20 λίτρα εκ των οποίων τα 4 είναι η ρεζέρβα... Μάλλον κάπως έτσι θα πρέπει να γίνονται οι υπολογισμοί και για το ADVE..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κοιτα τι εκανα πρωι πρωι...
![]() ψαχνω στο ιντερνετ να επιβεβαιωσω αυτο που ειπα... μου φαινεται περιεργο να δηλωνουν ρεζερβουαρ 33λιτρα απο τα οποια τα 4λιτρα να ειναι ρεζερβα...στο βιβλιαρακι που σου προσφερει ο κατασκευαστης αναφερει...'χρησιμη χωριτικοτητα καυσιμου' 33λιτρα και στην επομενη γραμμη χωρητικοτητα ρεζερβας 4λιτρα... Last edited by gzpainter; 09-04-2010 at 09:42. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιώργη προκαλεσες αναστατωση !!!! ![]() ![]() ![]() τα λιτρα στο adve ειναι 33 με περιπου 4 λιτρα ρεζερβας.....(οχι 33+4!!!) Πρεπει να σε τιμςρήσουμε!!!! ![]() ![]() ![]() προτίνω να κερασω καφε!!!!!οταν ανεβεις ελλαδα,μην σου πω και Κρήτη!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ουπς...λες??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Παντως προτεινω η τιμωρια να ειναι...απλη και γρηγορη....για να προλαβουμε να παμε και τον καφε που λεγαμε... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σωστος!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|