![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Στη θέση σας θα ποιούσα τη νήσσα γιατί ο Πλωτάρχης και Μέγας Ερμηνευτής του Manoual είναι ικανός μέχρι και να σας παραθέσει απόσπασμα από τη Βίβλο της BMW περί.. κωλαρακίου ...και για το κωλαράκι μας τελευταία οι Γερμανοί έχουν κακούς σκοπούς !!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον gemara.
οι λόγοι που συντέλεσαν στη σούπα μου ήταν η ελαφρά κλίση που χα πάρει, η γλίτσα που είχαν οι πέτρες του ποταμού, το πάτημα του γκαζιού σε λάθος στιγμή και ο άξονας. Ναι, πιστεύω ότι ο άξονας έστω και λίγο με την ροπή που έχει να τραβάει την πίσω ρόδα προς τα δεξιά, με βοήθησε στο να γλιστρήσει ο ####ς και να φύγω φέτα.. το αντισπιν δεν υπήρχε περίπτωση να προλάβει να μπει αφού μιλάμε ότι έγινε μόλις ακούμπησα το γκάζι. Νομίζω ότι το αντισπιν θέλει κάποια δευτερόλεπτα να μπει. Last edited by leandros; 19-04-2010 at 16:07. |
|
|||
|
|||
![]()
Νομίζω το μόνο που δεν ευθύνεται για τη ..φέτα σου είναι το "τράβηγμα" της μηχανής προς τα δεξιά.
Aυτό (αν τα έχω μάθει καλά από τους μηχανόσαυρους εδώ μέσα), ωφείλεται στο ότι ο κινητήρας είναι τοποθετημένος παράλληλα και όχι κάθετα με τον άξονα. Εν στάσει είναι αντιληπτός αλλά όχι εν κινήσει... Αλλιώς κάθε φορά που γκαζώνουμε θα έπρεπε να μετατοπίζεται η μηχανή στα ..δεξιά. (άτιμο μηχάνημα και συντηρητικό και δεξιό)! |
|
|||
|
|||
![]()
Κι αυτό Νότη όμως, μόλις το αφήσεις λίγο λάσκα (το γκάζι) πάει αριστερά!
|
|
|||
|
|||
![]()
Περαστικα κ ποτέ ξανα!
|
![]() |
|
|