![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ναι αλλα αυτοι μας ζητανε να τους ψηφησουμε!!αυτοι φταινε για ολα.αν δουλευαν σε εταιρεια θα την ειχαν φαληρησει και η διοικηση θα τουε εκανε μυνηση για υπαιξερεση και θα τους απελυε.δεν θα εκανε και καλα εξεταστικες επιτροπες αλλα εισαγγελεα κατευθειαν.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εάν ο Κώστας 2 οποιαδήποτε στιγμή της καριέρας του διαπράξει κάποια ενέργεια η οποία λειτουργήσει εις βάρος της "εταιρείας", τότε ο Κώστας 1 θα τον στείλει απευθείας στο λογιστήριο και μετά σπίτι του, με συνοπτικές διαδικασίες και κατα πάσα πιθανότητα δεν θα τον ξαναπάρει και ποτέ στην εταιρεία του. Εάν τώρα η ενέργεια η οποία διαπράξει ο Κώστας 2 είναι τύπου: "υπεξαίρεση χρημάτων" ή κλοπή "αγαθών" (βλέπε πώληση ή παραχώρηση περιουσιακών στοιχείων που ανήκουν στην "εταιρεία" του Κώστα 1 -λίμνες, νησιά, βραχονησίδες κ.α.), τότε ο Κώστας 1 και όλη η "εταιρεία" θα στραφεί νομικά απέναντι στον ανήθικο Κώστα 2 για να διεκδικήσει τα κλεμμένα και μάλιστα έντοκα! Και εννοείται πως μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση (ο Κώστας 1 θα παλέψει για το συντομότερο δυνατό) στον Κώστα 2 δεν θα επιτρέπεται να περνάει ούτε απο την "εταιρεία" απ΄έξω (πιθανόν η "εταιρεία" να προβεί ακόμα και σε ασφαλιστικά μέτρα) Ίσως το παρατραβάω κομματάκι, αλλά θέλω να τονίσω την απείρως μεγάλη διαφορά που υπάρχει στον τρόπο λειτουργίας του κράτους και μίας εταιρίας x σε τέτοιου είδους χειρισμούς. Γιατί πρέπει στο μισθολογικό να μοιάζει δηλαδή??? Ακόμα να προσθέσω οτι εγώ δεν ξέρω καμία εταιρεία που να δίνει σύνταξη 4.000€ μηνιαίος!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Sorry. Last edited by sakis656; 04-05-2010 at 20:05. |
|
|||
|
|||
![]()
gsmaniac ετοιμασου!αυριο πας ταξιδι!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οι μισθοι και τα προνομια των βουλευτων ε?
![]() τιποτα μωρε,αυτα τα εχουν ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ναι ''ταγμενοι λειτουργοί'' δεν αντιλεγω αλλα.......δεν μπορεις να διαφωνησεις στο οτι η καθε χωρα ειναι μια τεραστια επιχειρηση η οποια, οπως κανους ολες οι επιχειρησεις, ανακυκλωνει, διανεμει κ.λ.π τα κερδη της και αναχρηματοδοτει τα χρέη της!!!!!! Ελπιζω να γινεται αντιληπτο αυτο!!! Και σε αυτο το πνευμα εγινε η παρομειωση των βουλευτων με μανατζερς και του Πρωθυπουργου με managing director!!! Απόσπασμα:
![]() Λυπάμαι που το λεω αλλα τα ''πολιτικα'' γραφομενα μου σε αυτο το νημα θεωρώ οτι διαστρεβλωνονται ελπιζω οχι σκοπιμως!!!!! Δεν δικαιολογω καμια κυβερνηση των τελευταιων 30 χρόνων για οτι εκανε για να αυξηση το βιοτικο μας επιπεδο......την καλοπεραση μας δηλαδη!!! Αλλα, προτιμω την ανεργια ορισμενων (κι εγω ανεργος ειμαι), προτιμω το πεσιμο του τζιρου των εμπορων λογω αυξησης ΦΠΑ και κοψιμο μισθων, προτιμω να γεμιζω το ψυγειο μου με τασ απολυτως απαραιτητα, προτιμω να κοψω τις βολτες με την μηχανη, προτιμω να μην παω διακοπες.............απο την χρεωκοπια της χωρας!!!!!!! Διοτι χρεωκοπια της χωρας σημαινει, δημευση των τραπεζικων λογαριασμων, ανυπαρξια καθε εμπορικης κινησης και κυριως ανυπαρξια εργασιας!!!! Δηλαδη η απόλυτη φτωχεια, δεν εχεις βγει στον δρόμο Δημητρη μου να πουλας τα υπαρχοντα σου για να ζησεις, δηλαδη μερες του '50 που εσυ κιεγω Δημητρη μου δεν ζησαμε αλλα.....ρωτα τους γονεις μας!!!!!!!!! Υπο αυτο το πρισμα λεω ναι στα παροντα μετρα (ειμαι ανεργος μην το ξεχνας), λεω οχι στις ηλιθιες απεργίες που οργανωνονται και κανουν τα πραγματα χειρότερα και δηλωνω οτι το 1,650,000 που θα στοιχισει η αγορα των βουλευτικων υπολογιστών με αφηνει παγερα αδιαφορο!! Διοτι το συγκεκριμενο ποσον ειναι......λιγοτερο απο μια σταγονα νερο στους 5 ωκεανους μπροστα στα 300,000,000,000 που χρωστάμε!!!! Αντι να βάλουμε το κεφαλι κατω και να δουλεψουμε Δημοσιοι και Ιδιωτικοι (οσοι ακομα δουλευουν) ακομα περισσοτερο όπως κανανε οι Γερμανοι μετά τον πολεμο ΑΜΙΣΘΙ για να παει η χωρα τους μπροστα εμεις απεργουμε για να μην εφαρμοσθει κανενα απο τα μετρα και να χρεωκοπησουμε!!!!!!!!! Να δω τοτε τι θα λενε, λεμε, λέτε ολοι αυτοι που σημερα γκρινιαζουν και ειδικοτερα αυτοι που απεργουν!! Οι οποιοι τελευταιοι, η Δ.Υπάλληλοι, ναι μεν τους εχουν παρει τα σωβρακα αλλα διατηρουν το δικαιωμα στην εργασια και εργαζονται εν αντιθεση με καποιους άλλους που δεν εργαζονται αλλα και αν εργαζοντουσαν δεν θα μπορουσαν να απεργησουν!! Για δεστε κατι Ελληνες Πατριωτες!!! Μια φορα μας χρειαστηκε η Πατριδα κι εμεις νοιαζομαστε να μην χασουμε τα αδικως κεκτημενα τα οποια αποκτησαμε οχι γιατι παραξαμε τότε (1981-2009) ουτε γιατι παραγουμε...αλλα για να μην χασουμε την βολη μας!!!!!!! Ντροπη μας ρεεεεεεε!!!!!!!!!! ![]() σημ. Απο το 1981 μεχρι σημερα ειχαμε 8 εκλογικες αναμετρησεις απο τις οποιες βγηκαν 2400 βουλευτες, οποιος νομιζει οτι αυτος ο αριθμος ειναι ικανος να δημιουργησει χρεος 300,000,000,000ε ητοι 1,250,000,000 ο καθενας τους ειναι βαθια νυκτωμενος!!! Last edited by GeorgeP; 04-05-2010 at 21:11. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τις συνταξεις δεν τις δινουν οι εταιρειες αλλα τα ασφαλιστικα ταμεια...κι εδω ειναι η ευθυνη των Συνδικατων που κανανε απεργιες για να τα παρουν, των ασφαλισμενων που τα πηραν (σιγα μην σου δινουν λεφτα και να λες οχι) αλλα και η ευθυνη ολων των Κυβερνησεων απο το 1981 και μετα που φοβηθηκαν και τα εδωσαν!!!!!! Last edited by GeorgeP; 04-05-2010 at 21:16. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και μετα, μηπως ξερεις τι θυσιες χρειαζονται και τι προσπαθεια για να ξαναβγεις βουλευτης?????? Αν τα ξερεις ολα αυτα......ιδου η ρόδος ιδου και το πήδημα!!! Στο κατω κατω αν αυτα που σας δινουν οι Ιατρικες πολυεθνικες ως αποζημειωσεις τα θεωρειτε λιγα ειναι παντα καιρός να αλλαξετε επαγγελμα!! Πάντως 1250ε καθαρος μισθός συν 200ε κινητό, συν 250ε καυσιμα μας κανουν 1700ε τα οποια αν ψαξεις θα δεις οτι πολλοί λιγοι (ανευ ιδιαιτερης μορφωσης, και δεν μιλω για σενα αποκλειστικα) τα βγάζουν!!!!!!! σκεψου το κι ετσι!!! Last edited by GeorgeP; 04-05-2010 at 21:34. |
|
|||
|
|||
![]() εφυγαααααααααααααα.................
![]() ![]() φυσικα με το σκαφος που αγορασα.........κλεβοντας ολα αυτα τα χρονια,την εταιρια του ντινοπουλου ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Last edited by Arkas; 04-05-2010 at 22:43. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσα παίρνουν και δεν "βγαίνουν" οι μισθοσυντήρητοι βουλευτές μας ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.... | pirate | Διάφορα | 5 | 04-03-2010 09:43 |
Τι ψαχνουν οι Ελληνες στο Google;;; | georgekostas | Διάφορα | 1 | 06-12-2009 18:04 |
Να γιατί ΔΕΝ πρέπει να οδηγούν οι γυναίκες ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 56 | 29-11-2009 10:11 |
Τι σου ειναι οι Κινεζοι... | georgekostas | Διάφορα | 14 | 25-07-2009 15:43 |
Nα γιατί ΔΕΝ πρέπει να ψηφίζουν οι γυναίκες ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 14 | 08-06-2009 12:30 |