GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
Παλιό 04-05-2010, 02:27
yamdoc Ο/Η yamdoc βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: gs 1200 adv
Προεπιλογή Αξιοπιστη η bmw τελικα?

Ειμαι νεος κατοχος ενος bmw και ειναι καμποσες ημερες που παρακολουθω το forum!
Ρε παιδια εχω πραγματικα τρομαξει!
Δεν υπαρχει ουτε ενα σημειο που να μην χαλαει στα μηχανακια μας?
Διαβαζω με φοβερη απογοητευση για βλαβες στους αξονες, στα κιβωτια, στις αναρτησεις, μα μεχρι και στο καντραν αλλα και και στο διπλο σταν? Ελεος!!!!!!!!! Μιλαμε για την Γερμανικη bmw ή για cheetah? Το λεω γιατι εχω παρει ενα cheetah για την πολη με 1000 ευρω και δεν εχει ζητησει ΤΙΠΟΤΑ!!!!Βλεπω τσιμουχες να σταζουν αξονες να εχουν τζογο, σασμαν να λιωνουν. Τι διαολο η bmw δεν τεσταρε τον αξονα της πριν πει οτι δεν χρειαζεται ποτε αλλαγη βαλβολινων και αλλαζει τακτικη αφου εχει πουλησει χιλιαδες μηχανακια ηδη?
Και να σας πω και κατι...εγω στη θεση του παιδιου που του εσπασε το σταν θα ημουν εξ ισου τσαντισμενος και εννοειται θα απαιτουσα αποζημιωση!!!! Δεν μιλαμε για ενα μηχανακι που καπου εχει προβλημα, αλλα για μηχανη που σιγα σιγα καταρρεει!
Η μηχανη μου μου αρεσε παρα πολυ και απο ομορφια και απο οδηγηση και βασιζομενος στο ονομα bmw δεν το εψαξα παραπανω, πουλησα το tdmακι το οποιο δεν μου ειχε καψει λαμπα για 40000 ΚΜ και ειπα να αναβαθμιστω ταξιδευοντας καλυτερα και με μεγαλυτερη ασφαλεια. βλεποντας ομως εδω τι γενικοτερα παιζει εχω ψιλοφρικαρει! Μηπως και εμεις δεν παραπονιομαστε επαρκως για μια μηχανη που θα επρεπε να ειναι βραχος αξιοπιστιας δεδομενου του ονοματος αλλα και προπαντως της τιμης που δοθηκε για να την αποκτησουμε?
Και μην ξεχνιομαστε adventure δεν σημαινει μηχανη που σου δημιουργει περιπετειες αλλα που απολαμβανεις με αυτη την περιπετεια!
Η αληθεια ειναι πως την μηχανη την εχω πολυ λιγο για να βγαλω τα συμπερασματα μου, αλλα διαβαζοντας τα ποστ των ομοσταυλων εχω τρομαξει πολυ!
Η μηχανη ειναι το χομπυ μου, την αγαπαω παρα πολυ και ολον τον ελευθερο χρονο μου(οσο μπορω να εχω) τον αφιερωνω σε αυτην! Για αυτο εν μεσω κρισης δεν διστασα να προβω σε αγορα της μηχανης που μου αρεσε πιο πολυ απο οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει στην κατηγορια της!
Ελπιζω ο καιρος να σβησει τις αμφιβολιες μου και το νεο μου μωρο να ανταπεξελθει στις βασικες απαιτησεις μου!

Last edited by yamdoc; 04-05-2010 at 02:33.
Reply With Quote

Κανόνες καταχώρησης