![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
να διαβάσεις τότε το Ιράν, που το θεωρώ καλύτερο.... [αλλά ΔΕΝ πρόκειται να ξαναμπώ στον κόπο να το ανεβάσω ολόκληρο και εδώ] |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
κριμα.....
![]() για εμας εννοω..... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
διαβαστε παιδες!!
αξιζει..... |
|
|
|||
|
|||
|
αγαπητέ φίλε, σεβάσου κον κόπο μου...
για να το ανεβάσω εδώ μου πήρε όλο το πρωινό μέχρι 14.00, ενώ εσύ μπορείς να το διαβάσεις [εάν πράγματι θελήσεις] σε τρία κλίκ παρακάτω..... γαϊδουριά δεν είναι να τα ζητάς όλα στο πιάτο? Συγκρίνονται δύο λεπτά με έξι ώρες? Κάθε μέρα θέλεις το πρωϊνό σου σερβιρισμένο μέχρι το κρεβάτι σου? αυτά έχω να πω, εσύ αποφασίζεις Υ.Γ. μου αρέσουν τα αστεία, μην παρεξηγείς.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
επειδη αυτα ειναι σοβαρα αστεια γιατρε μου......
![]() πρεπει καποιος να σου πει για το imageshack και ο λογος ειναι οτι καναμε και εμεις 6 ωρες για να ανοιξουμε τις φωτο... ![]() γαιδουρια ειναι που εστησα ενα φιλαρακι μου και δεν πηγα για τεννις και διαβαζα το ταξιδι σου..... ![]() και τελος γαιδουρια ειναι να σε φτιαχνει μια γκομενα καλα-καλα και να σε παρατησει,χωρις να την εχεις αγγιξει... ![]() ![]() ![]() εμενα δεν μου αρεσουν τα αστεια..... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Που το βρίσκουμε για να το διαβάσουμε?
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπραβο παιδια να ειστε καλα, απιστευτη περιπετεια. Δεν κριβω πως βλεποντας το βιντεο του ατυχηματος με τον Μακη, επαθα αυτοματη <<χαλαουα>> δεν εμεινε τριχα για τριχα, πραγματικα συγκλονιστικο...Ευτυχως που ολα πηγαν καλα..Τα σιδερα φτιαχνονται η πετιουνται..Ευχομαι το επομενο να ειναι συντομο, ξανα στους δρομους και στις περιπετειες η τετραδα μαζι..ΜΠΡΑΒΟ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Κώστα,
Χάρηκα που σε διάβασσα άλλη μια φορά. Εύχομαι να κάνεις γρήγορα τη σκέψη σου, πράξη. |
|
|
||||
|
||||
|
Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους των μελών μας,
που "μπήκες στον κόπο" (~6 - 7 ώρες) να ανεβάσεις ΚΑΙ στο δικό μας φόρουμ, την πραγματικά όμορφη εκδρομή σου .....
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 15-16 ΜΑΙΟΥ 2010 ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ 2010 - ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ | skippybi | Πολιτισμός | 5 | 12-05-2010 07:41 |
| ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ - ΤΑΙΝΑΡΟ 02/01/2010 - 03/01/2010 | Black_Shadow | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 50 | 08-01-2010 21:32 |