![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Εγω σου ευχομαι να χαρεις οτι μηχανακι και να παρεις και μονο που δεν αντεξες το scooter για μενα λεει πολλα....παντα ορθιος!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hλία στα έλεγα αλλά δεν άκουσες έναν παθόντα (και μαθέντα)! Αντέδρασες συναισθηματικά γι αυτό και.. συγχωρείσαι!
![]() http://www.gsforum.gr/%CE%94%CE%B9%C...%B7%CF%82.html Να ξέρεις οτι καλύτερα να πάρεις πάλι μια μηχανή που θα απολαμβάνεις κιόλας, παρά μια που απλά θα είναι "χρηστικό μοντέλο" ή "εργαλείο". Το vstrom είναι αυτό ακριβώς και για κάποιον που έχει καβαλήσει GS και KTM δεν υπάρχει εύκολο πισωγύρισμα. Τζάμπα θα ξοδευτείς να το κάνεις πιό χωμάτινο. Οσο για τα λεφτά; όσα έχασες στο αγόραζε-πούλα και με λίγη υπομονή θα σε οδηγήσουν πάλι εκεί που θέλει ουσιαστικά η καρδιά σου και όχι η τετράγωνη λογική.. Πάνω απ' όλα όμως μετράει νάσαστε καλά και είμαι σίγουρος οτι σύντομα θα αποκτήσεις αυτό που θες. ![]() Last edited by Carduelis; 03-06-2010 at 18:07. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευτυχως το Vstrom ειναι ενα τιμιο μηχανακι, που κανεις την δουλεια σου μια χαρα. Μπορει να μην κορυφαιο οπως το GS ή ΚΤΜ, αλλα το σεβεσαι. Δεν με νοιαζει τι χανω ή τι κερδιζω χρηματικως. Με νοιαζει να ειμαι καλα μεσα μου, σ αυτο το κομματι τουλαχιστον. Και ετσι πρεπει να νοιωθουμε ολοι μας. Αν μπορουσα να το ξαναεπαιρνα το ΚΤΜ θα το εκανα. Για το ####το πιο πολυ. Να παλεψω να το κρατησω. Αλλα θα ηταν σωστο αυτο; Τελος παντων παιδια. Μην το ψαχνουμε και πολυ. Ο,τι εγινε, εγινε. Τωρα παντως νοιωθω πολυ καλυτερα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ηλία <<think positive>>
Καλα χιλιομετρα με το καινουριο σου εργαλειο.....ειναι ενα απο τα τιμιοτερα μηχανακια ever!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Πω Πω ρε φιλε διαβασα τα ποστ και με επιασε η καρδια μου ... μακαρι γρηγορα να εχεις δυνατοτητα να παρεις ξανα οτι μηχανη θελεις ....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Υγεια ομως υπαρχει, κι αυτο ειναι το πιο σημαντικο. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά χιλιόμετρα Λιάκο .....
Πάλι με "χρόνια - με καιρούς", πάλι στον "ίσιο δρόμο θάρθεις" ..... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλοτάξιδη.
Για καρίνα που ανάφερες δες εδώ. http://hld.gr/HTML/indexgr.htm Πολύ καλός τύπος |
|
|||
|
|||
![]()
Ηλία βαριέμαι να γράφω τα ιδια ((καλοριζικο .....ταξιδο ...κτλ)
να σου απαντήσω στο επόμενο μήνυμα τον άλλο μηνά που θα πάρεις την νέα GS?? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
πολυ χρησιμο site για ολεσ τισ bmw! | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 20-06-2011 08:27 |
η gs adv μηπως ειναι πολυ βαρια? | athaneco | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 44 | 23-04-2010 19:06 |
Και η ΚΑΤΑΚΚΟΚΙΝΗ εδώ .... | epimelitisf | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 15 | 07-02-2010 15:21 |
Και είναι | petkostas | Διάφορα | 10 | 07-10-2009 18:22 |
Λυση για τα πολυ λεπτα γκριπ του GSA1200..??? | Didos81 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 08-05-2009 17:14 |