![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ακομα και το Vstrom δεν εχει φτηνο service λοιπον, ας ξεχασουμε ολα αυτα περι BMW σιγουρα αν σου βγαλει καποια ζημια εκει ξεβρακωνεσαι αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο... Εγω σου ευχομαι να χαρεις οτι μηχανακι και να παρεις και μονο που δεν αντεξες το scooter για μενα λεει πολλα....παντα ορθιος!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Hλία στα έλεγα αλλά δεν άκουσες έναν παθόντα (και μαθέντα)! Αντέδρασες συναισθηματικά γι αυτό και.. συγχωρείσαι!
![]() http://www.gsforum.gr/%CE%94%CE%B9%C...%B7%CF%82.html Να ξέρεις οτι καλύτερα να πάρεις πάλι μια μηχανή που θα απολαμβάνεις κιόλας, παρά μια που απλά θα είναι "χρηστικό μοντέλο" ή "εργαλείο". Το vstrom είναι αυτό ακριβώς και για κάποιον που έχει καβαλήσει GS και KTM δεν υπάρχει εύκολο πισωγύρισμα. Τζάμπα θα ξοδευτείς να το κάνεις πιό χωμάτινο. Οσο για τα λεφτά; όσα έχασες στο αγόραζε-πούλα και με λίγη υπομονή θα σε οδηγήσουν πάλι εκεί που θέλει ουσιαστικά η καρδιά σου και όχι η τετράγωνη λογική.. Πάνω απ' όλα όμως μετράει νάσαστε καλά και είμαι σίγουρος οτι σύντομα θα αποκτήσεις αυτό που θες.
Last edited by Carduelis; 03-06-2010 at 18:07. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ευτυχως το Vstrom ειναι ενα τιμιο μηχανακι, που κανεις την δουλεια σου μια χαρα. Μπορει να μην κορυφαιο οπως το GS ή ΚΤΜ, αλλα το σεβεσαι. Δεν με νοιαζει τι χανω ή τι κερδιζω χρηματικως. Με νοιαζει να ειμαι καλα μεσα μου, σ αυτο το κομματι τουλαχιστον. Και ετσι πρεπει να νοιωθουμε ολοι μας. Αν μπορουσα να το ξαναεπαιρνα το ΚΤΜ θα το εκανα. Για το ####το πιο πολυ. Να παλεψω να το κρατησω. Αλλα θα ηταν σωστο αυτο; Τελος παντων παιδια. Μην το ψαχνουμε και πολυ. Ο,τι εγινε, εγινε. Τωρα παντως νοιωθω πολυ καλυτερα. |
|
|
|||
|
|||
|
Ηλία <<think positive>>
Καλα χιλιομετρα με το καινουριο σου εργαλειο.....ειναι ενα απο τα τιμιοτερα μηχανακια ever!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Πω Πω ρε φιλε διαβασα τα ποστ και με επιασε η καρδια μου ... μακαρι γρηγορα να εχεις δυνατοτητα να παρεις ξανα οτι μηχανη θελεις ....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Υγεια ομως υπαρχει, κι αυτο ειναι το πιο σημαντικο.
|
|
|
||||
|
||||
|
Καλά χιλιόμετρα Λιάκο .....
Πάλι με "χρόνια - με καιρούς", πάλι στον "ίσιο δρόμο θάρθεις" .....
|
|||
|
|||
|
Καλοτάξιδη.
Για καρίνα που ανάφερες δες εδώ. http://hld.gr/HTML/indexgr.htm Πολύ καλός τύπος |
|
|
|||
|
|||
|
Ηλία βαριέμαι να γράφω τα ιδια ((καλοριζικο .....ταξιδο ...κτλ)
να σου απαντήσω στο επόμενο μήνυμα τον άλλο μηνά που θα πάρεις την νέα GS?? ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| πολυ χρησιμο site για ολεσ τισ bmw! | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 20-06-2011 08:27 |
| η gs adv μηπως ειναι πολυ βαρια? | athaneco | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 44 | 23-04-2010 19:06 |
| Και η ΚΑΤΑΚΚΟΚΙΝΗ εδώ .... | epimelitisf | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 15 | 07-02-2010 15:21 |
| Και είναι | petkostas | Διάφορα | 10 | 07-10-2009 18:22 |
| Λυση για τα πολυ λεπτα γκριπ του GSA1200..??? | Didos81 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 08-05-2009 17:14 |