![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εύχομαι να μπορείς να το κάνεις και συχνότερα, έχουμε μεγάλη ανάγκη από αλλαγές παραστάσεων για να αντέξουμε την ''κόλαση''.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μακάρι, αλλά δεν είναι εύκολο να αφήνεις 4 μέρες την οικογένεια. ![]() Πάντως 4 μέρες πάνω στα βουνά, ξεφεύγω και τα ξεχνάω όλα. |
|
|||
|
|||
![]()
μια χαρα το 650!ωραιες φωτο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω το ιδιο μηχανακι δευτερο χρονο τωρα και για καποιον λογο που δεν τον εχω καταλαβει ακομα απολαμβανω στο επακρο τα ταξιδια μου φυσικα απροβληματιστα και οικονομικα.
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έτσι είναι, δεν πίστευα πόσο καλό είναι στον επαρχιακό δρόμο αν βγώ μετά όμως στην Εθνική............ |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο σας...Πάντα τέτοια.....
Οσο για το¨"μικρό"...... Είναι Δύναμη το εργαλείο!! !! |
|
|||
|
|||
![]()
βεβαια δεν μπορει να συγκριθει με ενα 1200 σε καμμια περιπτωση ,ομως σε συγκριση με αλλα μονοκυλινδρα μια χαρα ταξιδευει και στην εθνικη.Θελω να πω οτι με 140 πας μια χαρα και με κραδασμους σχετικα λιγους και αν χρειαστεις επιταχυνση την εχεις μεχρι τα 170.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίος ο Μάκης
αλλά ακόμα πιο ωραίο το "μικρό"!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όταν έχεις μάθει να κάνεις σε μια ώρα το Αθήνα - Λαμία τότε δεν είναι μια χαρά. ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το Apple iPad στα Multirama | MARK | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 14-04-2010 15:19 |
Για τον μικρό Βαγγέλη… | nek21 | Επικαιρότητα | 6 | 15-01-2010 10:11 |
«Έφυγε» στα 74 της χρόνια η μεγάλη κυρία της μουσικής, Μερσέντες Σόσα | wolferin | Πολιτισμός | 3 | 05-10-2009 18:19 |
Το Shake It στα Κυπριακά! | Alext | Χιούμορ | 4 | 08-09-2009 17:05 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 17:44 |