εχω βγαλει την μηχανη μου προς πωληση εδω και ενα μηνα περιπου , χωρις να καιγομαι ιδιαιτερα για να την δωσω και μου τηλεφωνει μια κυριακη ενας τυπος που απο οσο φαινεται ειναι ξαναμενος να την παρει. κλινουμε ραντεβου σε κεντρικο σταθμο του τραινου και την βλεπει και απο οτι φαινεται του αρεσει. απο οσο φαινεται ειναι γνωστης της συγκεκριμενης μηχανης και απο οτι λεει ειχε και εκεινος την ιδια αλλα σε παλιοτερο μοντελο την οποια πουλησε προσφατα. ο ανθρωπος βλεπει τον αριθμο πλαισιου της μηχανης και τηλεφωνει σε καποιον γνωστο του για να μαθει λεπτομεριες για εκεινη. μετα μου λεει οτι ο αδερφος του δουλευει σε εξουσιοδοτημενο αντιπροσωπο της bmw (τον κατονομαζει) και οτι με εκεινον μιλουσε. ο τροπος πληρωμης ειναι μετρητα. συμφωνουμε για δευτερο ραντεβου την επομενη μερα για τη μεταβιβαση και πληρωμη. μεχρι την επομενη μερα μου εχει στειλει 2 , 3 μυνηματα οτι το πρωι τελικα δεν μπορω , παμε το απογευμα, μετα οτι ελα καλυτερα εσυ απο εδω για να παμε στο δικο μου κεπ που κλινει πιο αργα και διαφορα τετοια. εγω λιγο το σκεφτομαι λιγο και του στελνω οτι αντι για μετρητα θα προτειμουσα τραπεζικη επιταγη δηθεν για φορολογικους λογους..εκεινος ενω με επριζε στα μυνηματα τωρα εξαφανιζεται για 5,6 ωρες χωρις να απανταει ουτε στο τηλεφωνο ουτε στο μυνημα. περνω τηλεφωνο τον αντιπροσωπο που υποτιθετε δουλευε εκει ο αδερφος του και ρωταω τον δικο μου γνωστο εκει εαν ισχυει αυτο και μου λεει οτι δεν υπαρχει κανεις που να εχει αδερφο τον αγοραστη. μετα σκεφτομαι τα υποπτα στοιχεια.. ο τυπος ηρθε με το τραινο (σε περιπτωση που παρει τη μηχανη τον εχασες χωρις κανενα στοιχειο). εχει 2 κινητα τηλεφωνα στα χερια του, σιωπα οταν του λεω για τραπεζικη επιταγη.
Οπως και να εχει μετα απο 6, 7 ωρες μου τηλεφωνει και επιμενει στα μετρητα και επιμενει να θελει να του την φερω στο δικο του κεπ που κλεινει αργα. του λεω οτι δεν θελω μετρητα και μου λεει γιατι ρε φιλε και το ενα και το αλλο. μου λεει στο τηλεφωνο οτι δεν την θελω τη μηχανη σου και μου το κλεινει. μετα απο 1 ωρα μου στελνει μυνημα " ελα εδω και παμε κεπ προλαβαινουμε" .
εμενα αυτος ο τυπακος δεν μου φανηκε οκ. ποια η γνωμη σας και εχει τυχει κατι αντιστοιχο σε καποιον αλλο? ειχα διαβασει καπου για ενα τυπο που πηρε βολτα μια gsa και εξαφανηστηκε. και μετα προσπαθησε με πλαστα εγγραφα να την μεταβιβασει σε αυτον και μετα να την εξαγει με σκοπο την πωληση.

. μηπως ειμαι υπερβολικος ?