![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστούμε και καλώς να σας έρθουμε
![]() αλλά πες και το καλό φαγάδικο στις Πρέσπες να μην μας γδάρουν με τπτ σκουπίδια μέρες που είναι ![]() και δεν έχω υπομονή πλέον με τους μαμάκες που πουλάνε φύκια γιά ......... κλπολλά ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όπως σου είπα και στο άλλο τόπικ, στου Ψαράδες την τελευταία φορά που έφαγα (πάνε χρόνια) ήταν για τα λιοντάρια.
Ζήτησα -μεταξύ άλλων-φασόλια γίγαντες σε μια ταβέρνα και δεν είχαν. Και το λέω αυτό γιατί η περιοχή της πρέσπας παράγει τεράστιες ποσότητες φασολιών. Η κατάσταση εκεί είναι άρπα κόλα. Ότι αρπάξει ο ...μας. Βέβαια το πιθανότερο είναι τα πράγματα να έχουν αλλάξει αλλά εγώ καταθέτω την τελευταία εμπειρία. Το πιο λογικό είναι επειδή θα είναι καθημερινή να φάτε καλά και φτηνά. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλυτερα να παρετε τηλεφωνο γιατι η Βωβουσα ενωθηκε πλεον με ασφαλτο με το Περιβολι και πλακωσε κοσμος...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όσο έχω το Χάρη μαζί μου δε μασάω:sm6: Γερμανία ακατούρητος πάω ![]() ![]() ![]() Μόνο Αχέροντα έχω πάει,αλλά απ'τις φωτό πρέπει να είναι "ουάου". Μακάρι να έρθετε μαζί. Πολύ καλή παρέα! ![]() Πέρασα πολύ καλά μαζί σας στη βόλτα στον Ταϋγετο. Κώστα μήπως το γλιτώσαμε το Σάββατο κι έρθεις μαζί; Last edited by tassosbk; 29-06-2010 at 23:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Πως βρε Τάσο. Πως να γίνει.
Προσπαθώ να το αλλάξω. Δύσκολο. Αλλά ελπίζω ![]() υστ. Να πάρω λες κανένα τηλ. τομ πρωθυπουργό να του πω το πρόβλημα ή λες να πει δεν κάνω χάρες ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το Μπόμπολα,το Βαρδινογιάννη,ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ,ή κάποιον άλλο; ![]() Μακάρι να αλλάξει κάτι και να είσαι μαζί μας. |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις γυρίσαμε απίστευτα μέρη και τοπία, προσεχώς και φοτό
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ταξίδι μας ξεκίνησε το προπερασμένο Σάββατο 03/07 από το Άργος και η πρώτη στάση ήταν μετά την γέφυρα του Ρίου στο εστιατόριο Όλυμπος,
εκεί συναντηθήκαμε με το τρίτο μέλος της παρέας και αφού ανεφοδιαστήκαμε φύγαμε για τον Βορρά! |
|
|||
|
|||
![]()
Οι μηχανές ήταν το δικό μου R1200GSadvμε επιβάτες εμένα και τον Ηλία,
Ο tassosbk με Ducati monster S 1000 και ο Βαγγέλης του ΑΡΩΜΑ kafe με το Κ1200S Αφού συγκροτηθήκαμε σε ταξιδιωτική περίπολο ![]() Η διαδρομή κλασσικά από την νέα περιφερειακή Αγρινίου και στην Αμφιλοχία αριστερά προς Βόνιτσα>Άκτιο,>υποθαλάσσια προς Πρέβεζα >Ηγουμενίτσα όπου στην μέση περίπου της διαδρομής Πρέβεζα >Ηγουμενίτσα συναντάμε πινακίδα προς Πηγές Αχέροντα! Δεν θα κάνω περιγραφή απλά ας δείτε τις φωτό! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αφού εγκαταστήσαμε τις σκηνές και τακτοποιηθήκαμε στο χώρο,
αρχίσαμε την εξερεύνηση και την γνωριμία με το τοπίο, περιττό να πω ότι το ένα επιφώνημα έφερνε το άλλο! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Το GSforum πάει Βόρεια!! - Εθνικός Δρυμός Πίνδου (Βάλια Κάλντα) - Πρέσπες | leonidas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 153 | 22-08-2009 11:04 |