![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() παντως κατα μια εννοια θα μπορουσε να λει "παρε με"! ![]() καλυτερο απο το να εχω μια μηχανη που θα την κοιταω και θα αισθανομαι οτι μου λεει "δωσε με"! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΖΑΜΕ....... ![]() ![]() ![]() Εισαι και χωριανος μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Να το πεις στα εκατονταδες μελη του βαραντερομανια και βαραντεροφορουμ που τα μηχανακια τους εχουν περασει προ πολλου αυτα τα κμ χωρις προβληματα και συνταξιδευουμε ακομη απροβληματιστα!!! Διοτι ΝΑΙ και αυτοι ταξιδευουν και πανε παντου!!!! Ακομη και σε χιονισμενους Παρνασσους πριν καθαριστουν οι δρόμοι!!!! Η ανακυκλωση φιλε Μανο αργει ακομη για τους Γιαπωνεζους!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για δωσε μου την γυναικα σου στο ακουστικο να της μαρτυρησω τα ανομολογητα παθη σου!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν πονώ πουθενα!!!!! αντιθετως μαλιστα αισθανομαι πολυ ωραια που γραφω εκατονταδες κμ απροβληματιστα!!!!
Μου φαινεται άλλοι πονανε με τα καμωματα της τυχης στον ''χαρακτηρα'' των GS!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ότι και να λέτε (έτσι δηλαδή για να πω κάτι κι εγώ), τα BMW δεν έχουν ηλικία... μόνο ημερομηνία κατασκεύης...
|
|
|||
|
|||
![]() οπου και να τον πει αυτον τον πονο......δεν θα τον συμπονεσει κανεις
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γνωρίζετε τι είναι το όσμιο; | MARK | Κόσμος | 4 | 09-05-2010 20:41 |
Αν αυτό δεν είναι ξεφτίλα τότε τι είναι ; | frits | Ελλάδα | 6 | 07-03-2010 14:04 |
Εμφάνιση DWA! τι είναι αυτο; | steliosss | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 05-02-2010 05:53 |
Αυτό είναι κατοικίδιο! | Carduelis | Αστεία Video | 3 | 29-12-2009 04:00 |
Μπαμπά, τι είναι η πολιτική; | evanb | Χιούμορ | 10 | 22-05-2009 22:26 |