![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Στρογγυλο!!!!--κυλινδρικο!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αυτό που ψάχνεις δύσκολα θα το βρείς στο εμπόριο αυτούσιο
αλλά εύκολα μπορείς να το υποκαταστήσεις 5 άρα βίδα, με πλατιά torx φωλιά και ενα κυλινδράκι αποστάτη στο μήκος που το θέλεις ίσως και να σε συμφέρει να πάρεις ένα τελεφον τον εισαγωγέα ή να περάσεις από ένα συνεργείο που ασχολείται με το ερείπιό σου και θα τις πάρεις με τον κουβά κυλινδράκι βρίσκεις, ροδέλα βρίσκεις, βίδα βρίσκεις πάντως, παντού και ιδίως στην αγορά με τα σιδηρικά,μηχανουργεία(όχι δεν αξίζει για το σκουτεράκι να κόψεις βίδα στον τόρνο!) σπύρου πάτση, καλλιρόης και πιο κοντά απ όλα στην αθηνάς, έχει τα άπαντα της βίδας και συμφέρει! όποιος σου πει παραπάνω από 0.6ε το τεμάχιο προσπέρνα και σου στέλνω εγώ όσες θές |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
με φτιάχνς, μιας και είπα οτι είσαι λακωνικός;
μην τ απαραλές και πάρουμε κανα χριστιανό στο λαιμό μας, μην νομίσει κανείς οτι ξέρουμε τι κάνουμε, όλοι στην ίδια στέρνα κολυμπάμε... |
|
|||
|
|||
![]()
Μια και οι βίδες είναι ο τομέας μου (όλοι μου οι φίλοι έχουν και από μια τουλάχιστον λασκαρισμένη) σου πέφτει κοντύτερα πιστεύω η Λεωφ Βουλιαγμένης. Περίπου 100 μέτρα από το κατάστημα της Colori και στην ίδια πλευρά της οδού θα βρείς Βιδοπωλείο-ψητοπωλείο.. όλα στη λαδόκολλα! Δείξε το δείγμα σου και οι γρασσο-δάκτυλοι θα σε καθοδηγήσουν!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πανάθεμά σε γράφεις και δεν μας αφήνεις άντερο όρθιο!
τι θα πάρετε παρακαλώ; τον αμνό στον ατέρμονα, επί λαδόκολλας και συντομεύετε! |
|
|||
|
|||
![]()
Σπυρου-Πατση...βιδεμπορικη!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3 σελίδες για μία βίδα από Skooter.... Απίστευτοι τύποι είστε... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό είναι να ξέρετε αυτόν που προμηθεύει όλους αυτούς που τις πουλάνε…..και να τις έχει όλες!
Καλώς ήρθατε στην εταιρεία ΤΣΑΜΟΥΡΗΣ ΑΕ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
S(ko-ko-ko-ko-ko-ko)oter του φίλου μας του Vasorfa !! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|