![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
αυτο μου αρεσει...ειναι σαν αυτοκολλητο χωρας που κολλαμε στις βαλιτσες!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
κι εμενα μου αρεσει,μαλλον θα το βγαλω,οτι πρεπει για την βαλιτσα.
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Τα δύο που βλέπω πολύ ωραία Ανδρέα.........
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Νίκο σε παρακαλώ σβήσε τα ΄΄χαλασμένα΄΄ και θα τα ξαναβάλω ![]() τώρα τα βλέπω και εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Last edited by gandreas; 17-07-2010 at 21:33. |
|
|
|||
|
|||
|
Τώρα που τα έχουμε όλα μαζεμένα είναι νομίζω καλύτερα...
Λοιπόν μου άρεσαν περισσότερο: 1 , 14 και 16! Αλλά, κατά τη γνώμη μου πάντα, μάλλον κάπου μεταξύ 14 και 16 είναι η λύση , το 14 γατί είναι απλό και θα μπορούν να το φορέσουν όλοι, ενώ το 16 γιατί νομίζω δηλώνει, πέρα από το όνομα του Forum μας αλλά και (μια άλλη ερμηνεία) ότι είναι Forum όλης της Ελλάδας. Υποψιάζομαι βέβαια ότι αυτά που άρεσαν περισσότερο από εδώ και πέρα θα μπουν σε μια δημοσκόπηση για να καταλήξουμε σε ένα σηματάκι για όλους... Αντρίκο μπράβο για την πολύ καλή δουλειά, πιστεύω σύντομα θα έχουμε αποτέλεσμα ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Έκανα και ένα με γραμματοσειρά αποκλειστικά για το φόρουμ
![]() Αν σας αρέσει θα αντικατασταθεί σε όποιο σχέδιο αποφασίσουμε ![]() Δουλεύω και τα κεφαλαία που μου έδωσε ο Νίκος
Last edited by gandreas; 19-07-2010 at 03:37. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Όλες οι GS από το 1980 μέχρι σήμερα με τα χρώματά τους ... | petkostas | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 14 | 18-11-2010 10:22 |
| Ακυρώνονται στις ΗΠΑ οι πατέντες για τα γονίδια του καρκίνου του μαστού | pirate | Υγεία | 3 | 01-04-2010 02:51 |
| Όλες οι ΜΟΤΟ για Wallpapers | billy_bmw | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 16 | 27-12-2009 12:55 |
| Υγεία ;;;;; - Όλες οι απαντήσεις εδώ !!!!!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Υγεία | 8 | 10-01-2009 20:36 |