![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δε, ξέρω ρε παιδιά, τι να πω μάλλον το γεγονός ότι μένω στην επαρχία με κάνει να βλέπω τα πράγματα λίγο διαφορετικά, δεν μπορώ να πιστεψω ότι η επιλογή μου να διαφημίσω το forum ή το club το οποίο είμαι μέλος μπορεί να οδηγήσει στην καταστροφή της μοτοσυκλέτας μου ούτε μπορώ να δεχθώ ότι η ύπαρξη μιας κάρτας μέλους βλ. BMWRiders, TDM Club κ.α. αναιρεί το αίσθημα της παρέας... Δηλαδή αυτή που έχουν κάρτες μέλους δεν είναι παρέα ; Δεν κάνουν εκδρομές ; Δεν συζητάνε σε έναν κοινό χώρο και επιλύουν αυτά που τους απασχολούν μέσω της ύπαρξης αυτού του χώρου (διαδυκτιακού ή μη) ;
Μήπως, λέω μήπως, βλέπουμε "φαντάσματα" ;;; |
|
|||
|
|||
![]()
Για να μην παρεξηγηθώ, " το κατά πόσο πέτυχε"μην το πάρετε από την αρνητική του πλευρά και δεν αμφισβητεί το αποτέλεσμα. Προσωπικά τα μπλουζάκια τα φοράω στις εκδρομές του φόρουμ και σε μοτοσυκλετιστικές εξορμήσεις με φίλους από το φόρουμ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αναλύοντας το θέμα από επιστημονική και αντικειμενική πλευρά, ο άνθρωπος είναι ζώον αγελαίο....Επιθυμεί ενστικτωδώς όπως συμμετέχει σε ομάδες και να ακολουθεί έναν "αρχηγό". Είναι λοιπόν δυνατόν να άγεται και να φέρεται από τον κάθε επιτήδειο που θα έχει την ικανότητα να κατευθύνει την ομάδα.
Ευτυχώς, ο άνθρωπος διαφέρει από τα λοιπά ζώα ως προς τη δυνατότητα της ανάλυσης δεδομένων και της κρίσης κατόπιν λογικής σκέψης. Οι προλαλήσαντες αναφέρονται σε αυτή ακριβώς την ιδιότητα του ανθρώπου. Σκεπτόμενοι τον πιθανό εκτροχιασμό του αρχικού σκοπού της παρέας μας, από αντίστοιχες κατά το παρελθόν εμπειρίες τους προσπαθούν να μας προβληματίσουν για πιθανές κακοτοπιές. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Ο καθένας μπορεί να θυμώσει, είναι εύκολο.
Αλλά να θυμώσεις με το σωστό άνθρωπο, στο σωστό βαθμό, για το σωστό λόγο, τη σωστή στιγμή και με το σωστό τρόπο, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο. Αριστοτέλης |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιός θύμωσε με ποιόν ρε παιδιά και δεν έχω καταλάβει ;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν διεκδικούμε το αλάθητο και είμαστε τόσο ταπεινοί μπροστά στα λόγια διάσημων ανδρών οι οποίοι είχαν/έχουν τη δύναμη και την ικανότητα να περιγράψουν στο ακέραιο τις προθέσεις και τη ψυχοσύνθεση των ανθρώπων.
Ζηλεύω την ικανότητα αυτή να μπορούν να κρίνουν αλλά και να κρίνονται μέσα από τον δόκιμο, παραγωγικό διάλογο. Ζηλεύω το γεγονός ότι έχουν την ικανότητα να γίνουν αντιληπτοί και να μεταδώσουν τα επιχειρήματά τους στους συνομιλητές τους όπου οι πιθανές παρεξηγήσεις είναι αφορμή για γόνιμη αντιπαράθεση. Προσωπικά δεν έχω ακόμα αναπτύξει τέτοιες ικανότητες μεγάλων αντρών και η τοποθέτησή μου στο συγκεκριμένο θέμα εδώ θα ήθελα να μην παρεξηγηθεί. Εάν θεωρήθηκε προσβλητική η γραφή μου παρακαλώ όπως λάβετε τη διαβεβαίωσή μου ότι δεν ήταν κατευθυνόμενη εκ του πονηρού. Πραγματικά απορώ με το τί μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου όπου η πρότερη συμπεριφορά μου αλλά και η σαφής παρελθούσα υποστήριξή μου σε κοινά μας θέματα, δεν είναι τελικά εγγύηση και διαβατήριο για το παρόν και το μέλλον μου στη συγκεκριμένη παρέα, θεώρησα λοιπόν ότι θα γίνονταν αντιληπτές οι αγνές και μόνο προθέσεις μου. Το συγκεκριμένο θέμα/πρόταση το θεώρησα αφορμή να ανοίξει λίγο το μυαλό και ο ορίζοντάς μας σε θέματα πέραν της βόλτας/μπύρας/ημισυνθετικών λαδιών ή τηγανόλαδων και δεν περιλάμβανε επ ουδενί τη πρόθεση να θίξω σπίτια και υπολείψεις.... Αν απορείτε με τη διάθεσή μου προς απολογία ένα ζεστό Κυριακάτικο απόγευμα σημαίνει ότι έχετε αντιληφθεί ότι έχει δημιουργηθεί κάποιο θέμα. Εάν η καλοκαιρινή ραστώνη δεν σας επιτρέπει (που είναι λογικό μετά από έναν δύσκολο χειμώνα) να μελετήσετε το θέμα παρακαλώ όπως προσπεράσατε διότι και εγώ εδώ θα σταματήσω, θα σιωπήσω θεωρώντας τα θέμα (τουλάχιστον από τη πλευρά μου) λήξαν... |
|
|||
|
|||
![]()
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΙΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΙΤΕ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΦΟΡΟΥΜ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΑΝΟΙΚΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΑΞΗ.Π.Χ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΛ.ΑΚΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΜΗΝΥΜΑ,ΜΕΪΛ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ.ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ. ΕΙΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ. |
|
|||
|
|||
![]()
Μεσούντος λοιπόν του καλοκαιριού ας αναλώσουμε την όποια ηκμάδα του μυαλού μας, που κι αυτό πλαδάρεψε λόγω ζέστης και όχι ηλικίας, στο να χαζεύουμε ημίγυμνους κυρίους και αντίστοιχες κυρίες ξαπλωμένους/ες ανέμελα στις ξαπλώστρες, ανά τις παραλίες της Ελλάδας, θωπέυοντας ο ζωοδότης ήλιος τα ηλιοκαμμένα κορμιά τους. Αυτό επιτάσσει η εποχή. Να είμαστε καλά και από το φθινόπωρο οι όποιες ανησυχίες. Και όπως λένε οι πολιτικοί, μην χαλάτε τα μπάνια του λαού.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόταση για τα τεχνικά θέματα | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 15-09-2009 00:00 |
Πρόταση για το που να μη πάτε | VILLY | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 27-08-2009 20:13 |
Πρόταση για πλύσιμο | syan | Φροντίδα | 22 | 16-05-2009 07:34 |
Πρόταση για καλοκαιρινές διακοπές!!!!! | riko46 | Χιούμορ | 8 | 12-02-2009 19:40 |
Πρόταση για ένδυση ασφαλείας | wolferin | Χιούμορ | 9 | 04-02-2009 16:04 |