![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Σταυρο μου χερομαι που το ευχαριστηθηκατε!!! Διακοπες χειμωνα-καλοκαιρι χωρις βουνο = φαγητο χωρις αλατι!!
Την άλλη φορα σου εχω κατι οχι καλλυτερο (δυσκολα να υπαρχει καλυτερο απο Βαγια Καλντα, Γρεβενα, και γυρω περιοχη) αλλα πανεμορφο απο πλευρας φυσης και ανεκτιμητο Ιστορικα!!!!!!! Το λενε................! Δεν σου λεω τωρα για να μην σου χαλασω το νημα απο σπαμ!! Καλα να εισαστε και να το πραγματοποιησετε!! Αν θελετε περνετε κι εμας τους φτωχους και κατατρεγμενους εσωκλειστους μαζι σας!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
να αλλαξεις μηχανη πρωτα,γιατι δεν σε προλαβαινουμε...
![]() sorry....δεν αντεξα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Σταύρο & Ξανθή. Πάντα τέτοια...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Ξανθή και Σταύρο!
Αγαπημένος προορισμός, όμορφα μέρη. Νάσαστε καλά να το ξανακάνετε! |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ......
|
|
|||
|
|||
![]()
Mπράβο Σταύρο και Ξανθή!Super ταξιδάκι!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σταύρο φίλε τρελή εκδρομή......και κοίτα να δείς κάτι συμπτώσεις ρε φίλε......
Που έμενα εγώ όταν πήγα.... ![]() Πες μου μόνο ότι φάγατε κόκκορα ![]() ![]() ![]() ![]() Εμεί βέβαια ήμασταν μέσα στο χιόνι....Έτσι ήταν η λίμνη.....λές να το ψάξουμε για το χειμώνα για καμμιά adve βολτούλα??? γτ είναι στα σκαρια ![]() ![]() ![]() Πάρε και μια μπαλίτσα ιταλική.....γτ ζήλεψα απο το μπανάκι στο ποτάμι ....να ζηλέψεις και εσύ απο το χιόνι ![]() ![]() ![]() ![]() Τα ξέρεις άλλωστε σαν "μεγαλύτερος" κιολας ![]() Ζήλεψα που το είδα φίλε....με το καλό και στα επόμενα!! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συλλαλητήρια για τους μετανάστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 5 | 08-07-2009 12:55 |
Επεκτείνεται το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης σε όλη την Αθήνα | wolferin | Διάφορα | 3 | 30-06-2009 11:29 |
Νέες στάσεις λεωφορείων, σε πειραματικό στάδιο στην Αθήνα! | Black_Shadow | Χιούμορ | 9 | 12-05-2009 08:14 |