![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Καμμια αντιρηση Γιωργη,το ξερω οτι μιλας για το ΜΚ3.
Παντως αν το κρατησω και αλλαξω ζελατινα θα βαλω MRA |
|
|
|||
|
|||
|
αντε παλι τα ιδια!!
|
|
|
|||
|
|||
|
σσσσσσσσσσ μην μιλας και μας παρουνε χαμπαρι
|
|
|
|||
|
|||
|
Γιώργο (Gemat) σε ευχαριστούμε πολύ για την άψογη παρουσίαση που μας έκανες!
Χωρίς "κραυγές" και υπερβολές μας έδωσες μια εικόνα της μοτοσυκλέτας σου, πολύτιμο εφόδιο για μελλοντικό αγοραστή!
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα παρακαλούσα θερμά,
να μην αποδίδονται χαρακτηρισμοί σε μέλη της παρέας μας! Μπορούμε να κρίνουμε τα γραφόμενα όχι όμως τον γράφοντα! Επίσης, αντιπαλότητες και έριδες που ξεκίνησαν από άλλους ιστοτόπους, καλό θα είναι να μην μεταφέρονται στις σελίδες μας γιατί μόνον ζημιά (σε όλους μας) προκαλούν. |
|
|
|||
|
|||
|
και εμενα μου αρεσε η παρουσιαση του gemat(γιωργου)....
![]() τα υπολοιπα....(georgep-manosamos),τα εχω ξαναδει ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Το CBS το είχα σε 2 παλιές μηχανές (ΧΧ και Varadero) και τώρα στο ST1300. Αυτό που έχω να πω - χωρίς να είμαι καμμιά οδηγάρα, είναι ότι με τα δικά μου μέτρα και σταθμά είναι το πιο ασφαλές και γρήγορο φρενάρισμα.
Με την προσθήκη του ABS ( Varadero & ST1300) γίνεται ακόμα ασφαλέστερο. Ειδικά για μη οδηγούς αγώνων - απλούς οδηγούς. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οπως και στα αυτοκινητα τα διάφορα EBD-CSP-DPS μου στερουν την χαρά της συμμετοχης,μου αφαιρουν την χαρά του απολυτου ελεγχου στο μηχανημα και απο οδηγο με μετατρεπει σαν ενα puppet που απλα ανοιγοκλεινει το γκαζι.......... Πατεντες,καλες για την ασφαλεια των οδηγων ειναι,αλλα εμενα δεν μου αρεσουν. Το ABS πιστευω ειναι αρκετο. |
|
|
|||
|
|||
|
Μάνο, κατανοώ την αποψή σου και την σέβομαι. Υπάρχει όμως ένα οριακό σημείο σε μια επικίνδυνη κατάσταση που χωρίζει την τουμπα απο την μη τούμπα. Αυτο το οριακό σημείο τα βοηθήματα την πάνε λιιιιιιιιγο πιο πέρα, και αυτο για εμάς τους "μη" χεράδες μπορεί να αποβεί σωτήριο ζωής.
Απο την άλλη το ABS είναι αυτό που επεμβαίνει στον "απόλυτο έλεγχο" πολύ περισσότερο απο ότι το CBS. Τέσπα, κουβέντα να γίνεται...δεν προσπαθώ να σε πείσω, την δική μου εμπειρία με τα συστήματα αυτά καταθέτω μιας και ξεκίνησε το νήμα έτσι... |
|
|
|||
|
|||
|
Το βαρα πράγματι κοστίζει τόσο γιατί οπως είπες αξίζει τόσο, τιμια πράγματα!!! Το GS είναι οχι τίμιο, με αυτή την τιμή!! Περιμένω πολύ παραπάνω με τόσο χρήμα που κοστίζουν, από τις μελλοντικές βλάβες και τα προβλήματα του (οχι σε όλους και πάντα)!!!! Μην μου πει κανένας σας ότι δεν ισχύει γιατί το ομολογεί η ιδια εταιρεία δια στόματος του προεδρου της με την υπόσχεση του ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση.
Last edited by GregoryA; 19-08-2010 at 10:04. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| BMW ή VARADERO ?????????????????? | gsrob | Διάφορα | 185 | 08-01-2011 20:54 |
| VARADERO 1000 του 2002 | manosamos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 9 | 29-08-2010 21:07 |
| Πωλειται VARADERO MK1 99-00 | Kolokas | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 15 | 19-04-2010 16:00 |
| ΠΩΛΕΙΤΑΙ VARADERO MK3 | platanos | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 25 | 01-04-2010 21:04 |
| varadero ανταλλαγη | ntinopoulos | Χιούμορ | 26 | 16-08-2009 22:11 |