![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία κούκλα..
Την ανταλλάσεις με ένα 1150 και να δώσεις την διαφορά ....μετρητοίς ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δυστήχως δεν θα με ενδιέφερε ανταλλαγή.ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε,επειδη ενδιαφερομαι γ@#$% να βαλω κι εγω την ιδια εξατμιση,
(αν και εχω ηδη μια remus revolution) δωσε μου μερικα info αν μπορεις σε παρακαλω. Τιμη,απο που την πηρες,αν χρειαζεται καποιο αλλο σεταρισμα κ.λ.π Ευχαριστω εκ των προτερων ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε prasinis ,
η 'δίδυμη' αγοράστηκε 1800 το 2008 ( τώρα δεν γνωρίζω πόσο κοστολογείται στο Ellada ) και μπήκε στην bmw france (εκεί έγινε και το σετάρισμα ).λόγω του enduro σχεδιασμό της μοτοσικλέτας, το σύστημα RACING-acrapovic για την χοντρούλα έχει δώσει μια αύξηση της ισχύος σε όλη την κλίμακα στροφών και μέγιστη αύξηση της ισχύος περίπου 3-4 αλογάκια.Όσον αφορά το την μοτοσικλέτα, το σύστημα αυτό δίνει περισσότερο από αρκετή δύναμη και ροπή για enduro .αυτό βέβαια για εμένα δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, μιας και δεν την βάζω σε χωμάτινες διαδρομές ( υπάρχει husaberg για αυτήν την δουλειά ).Επισης είμαι πεπεισμένος οτι 5 άτια επάνω 5 κάτω λίγο με απασχολούν.( προσωπική εκτίμηση ). Από εμφάνιση οι κρίσεις υποκειμενικές.Η ΄δίδυμη' δεν πέρνει φίλτρο ,είναι πιό ελεύθερη , γλιτώνεις περί στα 3 kgs.επίσης δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα γενικώς. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες φιλε Βασιλη.Τα ιδια λεφτα την δινει και η ελληνικη αντιπροσωπεια Acrapovic,απλα το μεγαλο μου προβλημα ειναι αν θα κρατησω την μηχανη ή αν θα την πουλησω
![]() ![]() Υ.γ. να την πουλησω για να παρω αλλη μηχανη εννοω ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε καλή μεριά Βασίλη! Σίγουρα θα το χαίρεται ο νεός του κάτοχος!!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW 1200GS Adventure 2008 in a box! | Black_Shadow | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 22-03-2010 18:28 |
BMW R1200GS Adventure κατά KTM 990 Adventure | essel | Διάφορα | 2 | 11-10-2009 07:54 |
R 1200GS | LEADER | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 3 | 29-09-2009 09:34 |
top box bmw 1200gs | gormns | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 01-08-2009 21:29 |
TANG BAG GIA 1200GS | antonis1150GSA | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 17-03-2009 14:30 |