![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Κατατοπιστικότατος ..... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το dunlop δεν με έχει προδόσει ποτέ
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή επαναλαμβανόμενη σύμπτωση παύει να είναι σύμπτωση, ανεβάζω δύο φωτογραφίες από τη ζημία που έπαθα στα σύνορα Κροατίας-Βοσνίας κατά το καλοκαιρινό μου ταξίδι με Varadero. Και φυσικά τα λάστιχα είναι MICHELLIN ANAKEE 2, μόλις 6 μηνών και με 2.000 χλμ περίπου. Και φυσικά επικοινώνησα με την εταιρία, η οποία προφανώς απαξιεί να ασχοληθεί μαζί μου. Επειδή όμως τίθεται σοβαρότατο θέμα ασφαλείας οφείλω να το κοινοποιήσω προς γνώση όλων των συν-αναβατών γιατί με μερικά πράγματα και ιδίως όταν αφορούν την ασφάλειά μας δεν μπορούμε να παίζουμε!!! Τα συμπεράσματα δικά σας.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aκριβως το ιδιο ειχε παθει φιλος απ'το ναυπλιο,παλι με varadero.Εχει συμβει και σε gs.Tι χωρα προελευσης ειχε το ελαστικο σου?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΦΙΛΕ ΤΩΡΑ ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΤΑ ΕΙΧΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ? ΕΜΕΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στεργιο το προβλημα το ειχαν τα ανακεε τα 1 αλλα απο οτι δειχνει η φωτο του παλικαριου και τα δυο δεν το ειχαν αποφυγει!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Εγώ παίδες τα έβαλα την περασμένη Παρασκευή τα anakee2. Δεν τα έχω τεστάρει καλά ακόμη, αλλά θα περάσουν διαβολοβδομάδα σε καμιά 10αριά μέρες... Ίδωμεν...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πωλούνται Bridgestone για F800GS | killbill | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 24-10-2009 23:14 |
Δοκιμή: Νέο Michelin Latitude Cross | arisxios | Αυτοκίνητο | 1 | 04-10-2009 10:40 |
bridgestone 501-502 | panos | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 24-08-2009 15:05 |
Michelin Anakee 2 σε 1150gs | kostas_366 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 26 | 29-07-2009 00:06 |
Bridgestone για F800GS(μισή τιμή) | killbill | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 10-05-2009 22:06 |