![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Αφ´ηστε τις μ@λ@μίας και μην ανοίγετε πληγές.... Θα φάτε τέτοιες αυξήσεις στα πάγια, που δεν θα πιστεύετε τι σας συνέβη....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Άρα ποια είναι η γνώμη σου? ![]() Γενικά βλέπω μια σύγχυση σε όλους μας με το θέμα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω και εγώ ημιυπαίθριο αλλά δεν πρόκειται να τους το δηλώσω, γιατί 1ον θα αυξήσουν τις αντικειμενικές αξίες και μαζί με τα νέα τετραγωνικά θα περνάω το αφορολόγητο των 300 χιλ, δεύτερον τα νέα τετραγωνικά θα μπουν και στη ΔΕΗ με τις νέες αυξήσεις που επίκεινται ΕΥΔΑΠ το ίδιο, ΕΤΑΚ μετά, υπεραξία λόγω ότι η περιουσία σου τάχατες αυξήθηκε και πάει λέγοντας. Είναι πολλά, πάρα πολλά αυτά που σκέφτονται να κάνουν. Στο τέλος δεν τους εμπιστεύεσαι τι άλλο θα σου βγάλουν. Μακριά λοιπόν...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το θέμα είναι ότι με βάση τα πραγματικά τετραγωνικά της κατοικίας (άρα και τον κλειστό υμιυπαίθριο) όλα τα παραπάνω θα ΕΠΡΕΠΕ ήδη να τα πληρώνεις. Αλλά έτσι είστε οι Χαρλεάδες βουτηγμένοι στην παρανομία.... ![]() Από ότι φαίνεται πάντως μέχρι τώρα τα "τακτοποιούν" μόνο όσοι έχουν προβλήματα με τους γείτονες, καλή ώρα σαν και μένα... ![]() Το πρόβλημα είναι ότι έχουν προυπολογίσει καμιά 600 εκατομύρια ευρώ (πολλά μου φάινονται) και έχουν εισπράξει λένε μόνο 18. Last edited by frits; 11-09-2010 at 12:26. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εφάπαξ το 30% της αντικειμενικής του αξίας και κάθε χρόνο 10% της αντικειμενικής για τέλος διατήρησης..... ![]() Που σημαίνει για ένα μέσο χώρο 12 τετραγωνικά και αντικειμενική αξία 2.000 το τετραγωνικό είναι (12*2000)*30% = 7200 πρόστιμο και (12*2000)*10% = 2400 κάθε χρόνο ![]() Η γνώμη μου είναι να μην το δηλώσετε μόνο αν είστε 1000% σίγουροι ότι δεν κινδυνεύτε να σας "δώσει" κάποιος. Last edited by frits; 11-09-2010 at 12:56. |
|
|||
|
|||
![]()
Από μένα ΟΥΜΠΑΛΑ θα εισπράξει ο τρικάραφλας.... Σιγά μην ΤΡΈΧΩ κάθε τρις και λίγο να πληρώνω τον Γιωργάκη.... Αυτή η ομηρία ΔΕΝ θα τελειώσει εδώ... Ή τα νομιμοποιοί και τελειώνουμε ή ας ψάξει να με βρεί.... Μπούχτησα πια με τους Λελέδες.... Εγώ θέλω να τον κάνω ΜΠΑΛΚΌΝΙ ρε τον ημιυπαίθριο.... Μπορώ ρε λαμόγια???? Όχι για να μου τα παίρνετε....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τα ΟΥΜΠΑΛΑ τι ακριβως ειναι;;;;;;
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||