![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Παραιτήθηκε ο Μπάγεβιτς!
Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ είναι καταιγιστικές καθώς μετά την ήττα της ομάδας στο Βόλο υπέβαλλε την παραίτηση του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Έγινε αποδεκτή από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Σταύρο Αδαμίδη που δεν δέχτηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. «Μίλησα με τον κύριο Αδαμίδη και του ανακοίνωσα την απόφαση μου να παραιτηθώ. Το είπα και στους παίκτες. Περισσότερα θα πούμε τις επόμενες μέρες. Για το παιχνίδι δεν θέλω να μιλήσω. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και αποχώρησε. Ο 62χρονος Σέρβος προπονητής έγινε στόχος οπαδών της ΑΕΚ με τη λήξη του αγώνα. Μια καρέκλα έσκασε δίπλα του, τη στιγμή που κατευθυνόταν προς τη φυσούνα, αλλά και ένα μπουκάλι νερό τον βρήκε και τον ...έλουσε. Εξοργισμένοι οπαδοί της ΑΕΚ πετούσαν και εναντίον των παικτών μπουκάλια και άλλα αντικείμενα. Άνδρας ιδιωτικής ασφάλειας προσπάθησε να προστατέψει τον Μπάγεβιτς, αλλά αυτός μέσα στον εκνευρισμό του τον απώθησε! Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών της ΑΕΚ, Χριστόφορος Κόλα θα κοουτσάρει την ΑΕΚ στο ματς με τη Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη την προσεχή Πέμπτη. Η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση προπονητή και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επιστροφή Κωστένογλου. είδα το παιχνίδι, για κλάματα η ΑΕΚ, ήμουν σίγουρος ότι θα φύγει ο Μπάγιεβιτς. δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει τίποτα! την ΑΕΚ με διατησία, τιμωρίες την καθάρισαν, ο ΠΑΟ αρμενίζει στραβά, πάλι ο γαύρος θα το πάρει
|
|
|