![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Μου φαινεται οτι το φορουμ εγινε MEGA KAI ANT1....κρυμενες φατσουλες , και γου μου και θου βου...Ασχολιαστο!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() καταλαβαίνω τον φίλο,που σιωπά, αλλά θα πρέπει να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους..έχω ξαναπει η καλύτερη διαφήμιση ή δυσφήμιση είναι αυτή που γίνεται απο στόμα σε στόμα..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ρε παιδια,,,,γιατι δεν τον βγαζετε στον ΤΑΚΟ????? Υπάρχει καποιο κόλλημα>>> ![]() αυτο δεν ειναι ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ----και όσο για τα προσωπικα δεδομενα,,,,μην τα χρησιμοποιουμε ως προφαση,........ Εδώ είναι forum.......και λεγονται......ΟΛΑ......και ΘΕΤΙΚΑ και ΑΡΝΗΤΙΚΑ...... Δεν καταλαβαινω ποιο το κολλημα να μην μαθουμε το συνεργειο ??? ![]() ![]() Θα φοβόμαστε και σκιες τωρα?>>>> Για να βλεπω ονοματα στον ΤΑΚΟ.......... Ειπαμε ΕΔΩ....FORUM........... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kαι σαν ΜΕΛΟΣ αυτου του FORUM.....ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ....... Ευχαριστω,Βασίλης. Last edited by vasorfa; 06-10-2010 at 20:59. |
|
|
|||
|
|||
|
Εάν χρησιμοποιήσεις κατσαβίδι για την αφαίρεση της συγκεκριμένης τσιμούχας.. απλώς την έβαψες. Δεν πρέπει με τίποτα να τραυματισθούν τα τοιχώματα που αυτή εδράζεται γιατι η διαρροή είναι σίγουρη. Το έχω ξαναγράψει παλαιότερα πως την έβγαλα. Βίδωσα με προσοχή επάνω στο κέντρο της μια ξυλόβιδα περίπου ένα πόντο βάθος -όχι παραπάνω γιατί θα γίνει ζημιά στο εσωτερικό ρουλεμάν- και την τράβηξα με μυτοτσίμπιδο. Αναφέρομαι πάντα για τη συγκεκριμένη τσιμούχα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν ήξερες δεν ρώταγες.
Απο τον συγκεκριμενο αντιπροσωπο της BMW αγορασα τη μπεμπα μου,και την παρελαβα ασπρη απο την σκονη. Η δικαιολογια ηταν οτι δεν προλαβε να ειδοποιησει να την καθαρισουν..Ημαρτον!!! Εγω απλα ηθελα να υποστηριξω την τοπικη αγορα,αλλα την πατησα... Τουλαχιστον καταλαβα τον επαγγελματισμο και δεν ξαναπατησα... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τώρα το ποιος θα τον βγάλει στην φόρα ανοιχτά αυτό είναι στην ευθύνη πάλι του ιδίου που άνοιξε το thread! Last edited by evanslam; 07-10-2010 at 21:41. |
|
|
|||
|
|||
|
Ένας υπάρχει εκεί.
|
![]() |
|
|