![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Η καλύτερη περίπτωση θα ήταν να είχαμε μερικά GS - ίδιας λειτουργικής κατάστασης - με φορεμένα διαφορετικά τακάκια και να ανεβαίνουμε από το ένα στο άλλο και να κάνουμε την ίδια διαδρομή υπο τις ίδιες συνθήκες! Έτσι θα είχαμε αντικειμενική άποψη!!!
Εγώ, προσωπικά, θυμάμαι αν ήμουν ευχαριστημένος ή όχι με τα τακάκια που φορούσα πριν 2 ή 3 αλλαγές αλλά δεν θυμάμαι λεπτομέρειες.... άσε που πλέον οι δίσκοι άλλαξαν, τα υγρά παπάριασαν κτλ κτλ...... Στις 2 τελευταίες αλλαγές έβαλα EBC πίσω αλλά έχω κάποιες αμφιβολίες και θα δοκιμάσω κάτι άλλο στην επόμενη. Μπροστά φοράω ακόμα της μαμάς (60.000χλμ) αλλά θα τα αλλάξω, αν και έχει ακόμα ψωμί, γιατί έχει αλλοιωθεί η πάστα και δεν "δαγκώνει" όπως θα ήθελα! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σοφα λογια!!!!!! εμενα μου 'κατσαν τα EBC, αλουνού οχι........., ετσι ειναι αυτα τα πραγματα δοκιμαζουμε 2-3 προιοντα και αλλαγη στην αλλαγη αποφασιζουμε!! Last edited by GeorgeP; 06-10-2010 at 18:44. |
|
|||
|
|||
![]()
Τί ήθελα και ρώτησα,,,,,τωρα εχω περισσοτερες αποριες,,,,,
![]() ![]() ![]() Ευχαριστω παιδια... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τακακια 1150 GS | vpentza | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 12 | 18-09-2009 10:45 |