![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
οσα χροννια και να οδηγω μονο dainese φοραω!!!!(βεβαια δεν εχω βαλει και κατι αλλο για να συγκρινω!)
Με πολυ βροχη και εννοω για εθνικη ....και αττικη οδο οπου και ωερο πεφτει και τα χλμ μπορει να ειναι αρκετα....δεν εβαλα ποτε νερο ...χωρις χρηση αδιαβροχου bebaia...αναφερομαι βεβαια σε μπουφαν με goretex οσον αφορα την πατεντα της εταιριας D-DRY δεν γνωριζω |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά εγώ δεν πολυξέρω από αυτά. Η καπαρντίνα της dainese (τύπος ???), που όλοι με δουλεύουν
![]() Μάλιστα μου φαινόταν φυσιολογικό, αλλά βλέπω ότι δεν είναι… |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τα ρεβιτ είναι όμορφα, έρχονται κοντά στα ρούχα της bmw (σημαντικό γιατί όλοι το κοιτάμε αυτό σαν μαζιχίτσες που είμαστε ![]() Αλλά τι σου λέω τώρα, αφου bmwδο-revit θα πάρεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν σας ενδιαφέρει για rev' it για δείτε και αυτό
MotoMaD - Εξοπλισμος αναβατη -Aνταλλακτικα μοτοσυκλετων |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Last edited by bill 800gs; 28-12-2010 at 12:10. |
|
|||
|
|||
![]()
τα Revit έχουνε ####### προστασίες και με χαλάει αυτό..
θέλω ''κόκκαλα'' γι'αυτό πήρα Dainese βάζω πάντα σας προτεραιότητα τις προστασίες και μετά όλα τ'άλλα.. βέβαια έχω φίλο που πήρε Revit γιατί δεν πάλευε τα κόκκαλα της Dainese... περι ορέξεως... |
|
|||
|
|||
![]()
εγω ψηφίζω να πάρεις αυτό που σου αρέσει αλλά για τον φίλο που ανέφερε το gator dainese θα επρεπε να αναφέρει ότι είναι πολύ βαρύ και ότι με ελληνικές θερμοκρασίες δεν παλεύεται η κατάσταση. Εγώ έχω revit cayenne pro χειμερινό και dainese καλοκαιρινό. Αρα μην συγκρίνεις φίρμες να συγκρίνεις μοντέλα. Αυτό είναι το σωστό.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν εσυ καταλαβες οτι το προτεινω για καλοκαιρι ....... ![]() Το σωστο, καλο ειναι να το υποδεικνυεις στον εαυτο σου και οχι στους αλλους φιλικα παντα Last edited by bill 800gs; 06-01-2011 at 14:23. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν έκρινα την πρόταση σου απλά την συμπλήρωσα η προτροπή για συγκριση μοντέλων και όχι φιρμών αφορούσε τον συντάκτη του ποστ κ όχι εσένα και για αυτό μίλησα για σωστό (ερώτημα) κακή σύνταξη πρότασης από εμένα λοιπόν και με συγχωρείς για την παρεξήγηση. φιλικά επίσης |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΠΟΥΦΑΝ DAINESE D-DRY No52 ΚΑΙ ΜΠΟΤΑΚΙΑ DAINESE No43 | manos bmw | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 2 | 01-09-2010 08:04 |
Προστατευτικά για μπουφαν REV'IT | pkar | Ένδυση | 17 | 05-03-2010 15:10 |
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ REV'IT | alx_k | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 18-11-2009 19:06 |
Dainese Gore Sport VS Rev'it off track | Eplay | Ένδυση | 5 | 15-10-2009 17:35 |
REV'IT catalogue !! | S.T | Ένδυση | 12 | 22-08-2009 20:46 |