![]() |
|
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ξέρουν οι γυναίκες τι θέλουν απ' τη ζωή τους τη σήμερον | |||
NAI |
![]() ![]() ![]() ![]() |
14 | 38.89% |
OXI |
![]() ![]() ![]() ![]() |
22 | 61.11% |
Ψήφισαν: 36. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Από τα στατιστικά περιμένεις να μάθεις?
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Την πραγματικότητα σε πληροφορώ πως την ξέρω πολύ καλά... χρόνια τώρα... απλώς θέλω να δω αν αυτό αποτυπώνεται και στη δημοσκόπηση...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μου αρεσει να απαντω σε ερωτησεις κρισης με ενα απλο Ναι η Οχι!
Εκει στηριζονται και οι δημοσκοπησεις οπου καθοδηγουν το αποτελεσμα εκει ακριβως που θελουν! Οσο δε αφορα το ερωτημα που θετεις, εχω την αποψη οτι ολοι οι ανθρωποι, και οχι μονο οι γυναικες, ξερουν μονο εν μερη τι θελουν απο τη ζωη τους. Αλλοι λιγο περισσοτερο, αλλοι λιγοτερο... Σε προκαλω να κανεις την αντιστοιχη δημοσκοπηση με θεμα "Ξερεις τι θελεις απο τη ζωη σου? " που τουλαχιστον ο καθενας οφειλει να γνωριζει με ακριβεια την απαντηση... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έτσι ακριβώς, για να μην πω, ότι το είπες και υπέρ του δέοντος ευγενικά!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
γαι να τελειώνουμε :
Ξέρουν ακριβός τι θέλουν περίπου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ξέρουν τι θέλουν αλλά εμείς νομίζουμε οτι δεν ξέρουν.Τα εχουν 400 εν αντιθέση μ εμας που είμαστε αγαθιάρηδες και ευκολόπιστοι.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ενα πράγμα θέλουν, όπως έγραφε ο μεγάλος Νίκος Τσιφόρος "Χτύπημα σαν το χταπόδι για να μαλακώσουν"
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έτσι πιστεύω κι εγώ...
|
![]() |
Tags |
quiz |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
βρε θέλουν ξύλο η όχι??? | Albatros | Ελλάδα | 13 | 29-05-2010 01:24 |
Από τι έλκονται κατά περίεργο τρόπο οι γυναίκες | skippybi | Κόσμος | 2 | 06-10-2009 00:47 |
Έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Καλογήρου ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κινηματογράφος | 17 | 30-06-2009 00:48 |
Έχασαν τη ζωή τους, αλλά, χάρισαν μια νέα ζωή σε συνανθρώπους τους | skippybi | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-01-2009 16:48 |
Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Δημητριάδη | skippybi | Πολιτισμός | 5 | 08-01-2009 17:47 |